Слава визволителям України!

28 жовтня члени учнівського самоврядування нашої школи вшановували героїв Другої Світової війни в честь дня визволення України від фашистських загарбників та покладали квіти до памятника героям - односельчанам. Зі словами скорботи виступив В.о. директора школи Мейсар С.Ф.
Всі присутні вшанували пам'ять наших односельців, що загинули в роки Великої Вітчизняної війни. Галько Н.М., ... Читать дальше »

Нумо, хлопці - козаки 2016

14 жовтня в Україні відзначали свято Покрови Пресвятої Богородиці, яке в народі ще називають Третя Пречиста. Відколи Україна стала незалежною на Покрову ми стали відзначати ще й День українського козацтва, як данину пам’яті про славну добу Запорозької Січі. Починаючи з нинішнього року 14 жовтня ми відзначаємо ще й день захисника України, вшановуючи мужність та патріотизм українських воїнів.
Наші славні козаки не лише захищали рідну землю від чужинців, а й постійно готували юнаків до майбутніх походів. Відомо, наприклад, що козаки були фізично здоровими і сильними людьми та добрими вершниками. Скажімо, Іван Підкова міг зігнути підкову, Петро Сагайдачний змалку навчився володіти луком.
З тої пори прийшли до нас традиції влаштовувати змагання ... Читать дальше »

ЗНО-2017

Визначено терміни проведення ЗНО-2017

Наказом Міністерства освіти і науки України від 31 серпня 2016 року №1055затвердженоКалендарний план підготовки та проведення в 2017 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти,що визначає основні етапи підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання, а також терміни їх реалізації. ... Читать дальше »

close