Методика і технологія

Методи викладання: як стати ефективним учителем
Десять порад сучасному вчителю, які слід ураховувати під час навчання учнів

Новий звіт Саттон Траст (Sutton Trust improving social mobility through education – провідна організація Великої Британії, що займається питаннями підвищення соціальної мобільності освіти, фінансує більше двохсот програм на замовлення 140-а наукових установ, ‑ пер.) наводить докази успішних методів викладання.

Питання про те, як стати добрим учителем, завжди було предметом дискусій. Така постановка питання створює досить багато проблем, оскільки просто не існує, та й не може існувати універсального рецепту для успіху вчителя, тому що різні підходи спрацьовують тільки в конкретних фахівців і для певних учнів класу. ... Читать дальше »

Відеозвіт

Новорічне свято 2022

 

Свято Миколая 2021

... Читать дальше »

Слава визволителям України!

28 жовтня члени учнівського самоврядування нашої школи вшановували героїв Другої Світової війни в честь дня визволення України від фашистських загарбників та покладали квіти до памятника героям - односельчанам. Зі словами скорботи виступив В.о. директора школи Мейсар С.Ф.
Всі присутні вшанували пам'ять наших односельців, що загинули в роки Великої Вітчизняної війни. Галько Н.М., ... Читать дальше »

Нумо, хлопці - козаки 2016

14 жовтня в Україні відзначали свято Покрови Пресвятої Богородиці, яке в народі ще називають Третя Пречиста. Відколи Україна стала незалежною на Покрову ми стали відзначати ще й День українського козацтва, як данину пам’яті про славну добу Запорозької Січі. Починаючи з нинішнього року 14 жовтня ми відзначаємо ще й день захисника України, вшановуючи мужність та патріотизм українських воїнів.
Наші славні козаки не лише захищали рідну землю від чужинців, а й постійно готували юнаків до майбутніх походів. Відомо, наприклад, що козаки були фізично здоровими і сильними людьми та добрими вершниками. Скажімо, Іван Підкова міг зігнути підкову, Петро Сагайдачний змалку навчився володіти луком.
З тої пори прийшли до нас традиції влаштовувати змагання ... Читать дальше »

close