1 2 3 ... 67 68 »

Цьогоріч команда учнів ліцею «Синьо-жовті віртуози» вперше взяла участь в інтелектуально-розважальній грі “SMARTAKIADA”, яка проходила на базі Закарпатського обласного центру дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН». Захід був дуже цікавим та повчальним. Метою гри є виявлення та підтримка обдарованої молоді, задоволення потреб учнівської молоді в позашкільній освіті, виховання громадянина-патріота та формування в учнів національної свідомості, активної громадянськоїпозиції, гордості за свою країну. Учасники отримала від гри неймовірне задоволення, яскраві враження та позитивні емоції. Гра стимулювала їх до розвитку творчого потенціалу та самовдосконалення. ... Читать дальше »

Просмотров: 5 | Добавил: Наташа | Дата: 15.04.2024 | Комментарии (0)

1 березня у Тернопільській міській територіальній громаді стартує обов'язкова електронна реєстрація для зарахування дітей у перший класШановні батьки майбутніх першокласників! З 1 квітня 2024 року ви маєте можливість провести електронну реєстрацію дитини для вступу до першого класу 2024-2025 н.р.! Подати заявку можна буде на офіційному сайті управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради.

Крок1. Ознайомитися зі  ... Читать дальше »

Просмотров: 13 | Добавил: Admin | Дата: 18.03.2024 | Комментарии (0)

Щиро вітаємо наших ліцеїстів, призерів ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України. Пишаємося обдарованою молоддю нашого закладу. Дякуємо педагогам за фаховий супровід та наставництво.

Просмотров: 36 | Добавил: Admin | Дата: 07.01.2024 | Комментарии (0)

Вступні іспити до закладів вищої освіти у 2024 році відбудуться у вигляді національного мультипредметного тесту

Оксен Лісовий 

Визначили дати проведення НМТ — з 14 травня до 19 липня. У цей період відбудеться й основна, і додаткова сесії.

Нагадаю, що в 2024 вступники складатимуть іспит із чотирьох предметів. Три обов’язкових, а один — на вибір. Кількість обов’язкових предметів цьогоріч збільшилася через історію України.

Знати та розуміти історію своєї країни, наші виклики і перемоги — це база в усі часи, а у воєнний час це також і питання національної безпеки. Водночас зробили все, щоб повідомити про обовʼязковість складання історії України як раніше. Тож уже з вересня старшокласники могли почати підготовку.

Інформація про структуру і зміст тестів, завдання минулих років є на сторінках Український центр оцінювання якості освіти. Також затвердили кількість і форми тестових завдань, а також схеми нарахування балів:▶️ https://bit.ly/3ScKpNR

Знаю, що тестування з чотирьох предметів протягом одного дня може бути чималим навантаженням. Але вкотре наголошую, що це робимо передусім заради безпеки вступників та створення для всіх рівних умов. Така модель дає можливість вступникові з’явитися в пункті тестування лише один раз. Особливо актуально це для тих, хто змушений їхати для складання НМТ до сусіднього населеного пункту. До того ж, більше сесій = більша вірогідність потрапити на повітряну тривогу.

І ще одне — приносити воду і пити її під час тестування можна! Залишити її потрібно на столі з особистими речами (причина — унеможливлення пролиття рідини на компʼютер, що може завадити скласти тестування). Утім у будь-який момент учасники НМТ зможуть підійти до столу з особистими речами і поповнити свій водний баланс. ... Читать дальше »

Просмотров: 29 | Добавил: Admin | Дата: 22.11.2023 | Комментарии (0)

Відповідно до Закону України "Про повну загальну середню освіту», наказу МОН України від 28.01.2005 № 55 «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів», наказу МОН України від 23.03.2005 №178 «Про затвердження примірного Положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів», зважаючи на воєнний стан в країні, з метою подальшого утвердження відкритої і демократичної державно-громадської системи управління освітою, поєднання державного та громадського контролю за прозорістю прийняття і виконання управлінських рішень, запровадження колегіальної етики управлінської діяльності в закладі освіти

30 червня 2023 року о 11.00

відбудеться  звітування  директора Залужанського ліцею Ольги Іванівни Кобаль перед педагогічним та учнівським колективами, батьківськими комітетами та громадськістю за результатами роботи у 2022/2023 н. р. ... Читать дальше »

Просмотров: 74 | Добавил: Admin | Дата: 12.06.2023 | Комментарии (0)

1 квітня у Мукачівській громаді стартує онлайн-прийом дітей у перший клас

Подати заявку можна буде на офіційному сайті управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради.

Крок1. Ознайомитися зі Списком закладів освіти, за якими закріплено територію обслуговування дітей, обрати школу.

Крок2. Підготувати фото або електронні копії:

  • свідоцтва про народження або документа, що посвідчує особу дитини;
  • ідентифікаційного коду дитини;
  • довідки про місце реєстрації дитини
  • документа, що підтверджує місце проживання дитини (якщо воно відрізняється від місця реєстрації)

Крок3. Провести електронну реєстрацію дитини на вступу до першого класу (заповнити на сайті та надіслати електронну заявку)

Крок4. Впродовж 5-ти робочих днів Ваша заявка буде розглянута.

Крок5. Отримайте сповіщення про подальші дії щодо зарахування Вашої дитини у школу на вказану електронну пошту. ... Читать дальше »

Просмотров: 66 | Добавил: Admin | Дата: 30.03.2023 | Комментарии (0)

close