16 листопада 1995 року держави – члени ЮНЕСКО прийняли Декларацію принципів толерантності. У 1996 році Генеральна асамблея ООН запропонувала щорічно 16 листопада відзначати Міжнародний День толерантності.
Зараз толерантність розуміється як повага і визнання рівності, відмова від домінування та насилля, визнання прав інших на свої думки та погляди.

Отже, толерантність, перш за все, має на меті прийняття інших такими, якими вони є, і взаємодію з ними на основі згоди. Здатність поводити себе толерантно може стати особистісною ... Читать дальше »

Просмотров: 364 | Добавил: Наташа | Дата: 16.11.2017 | Комментарии (0)

16 листопада 2017 року фахівці Мукачівського районного центру зайнятості спільно із заступником начальника відділу комплектування  окремого регіонального центру Держприкордонслужби майором Олексієм Маніком провели Виїзний профорієнтаційний захід та профорієнтаційний урок для випускників нашої школи. Мета такої профорієнтаційної роботи - ознайомити ближче старшокласників з розмаїттям світу професій, а особливо з професією «захисник Батьківщини».

         Директор Мукачівського районного центру зайнятості Роман Мельничук розпочав даний захід словами: «Професій в світі є багато, вони всі різні та цікаві, але професія прикордонника – особлива. Вона затребувана суспільством і заслуговує на повагу. Нема у світі людини, яка б не розуміла,  наскільки важливий мир та спокій на наших кордонах.» ... Читать дальше »

Просмотров: 522 | Добавил: Admin | Дата: 16.11.2017 | Комментарии (0)

close