Вже стало доброю традицією в Залужанській загальноосвітній школі відзначати свято чоловіків спортивними змаганнями. Цього року, 6 грудня, до Дня Збройних сил України за підтримки дирекції школи юнаки старших класів 8-ого, 9-ого, 10-го та 11-ого вкотре довели, що гідні захищати свою Батьківщину. 
Під пильним наглядом суддівської колегії: директора школи Мейсара Саргія Федоровича, заступника з виховної роботи Галько Наталії Михайлівни, вчителів Шутій Мирослави Юріївни та Товт Нелі Іванівни, Товт Михайла Михайловича, учнів школи, команди хлопців палко змагалися за звання найкращих.
Вони вправно віджимались від підлоги й відмінно показали свою силу. Найсильнішим виявився учень 10 класу Ільтьо Юрій, який додав своїй команді виграшних балів. Крім цього, швидко та корисно вкладати свою силу в стрибки через скакалку, до речі, саме в цьому змаганні завдяки своїй витримці й силі восьмикласник Петрище Богдан лише за 30 секунд виконав 70 стрибків, що вразило навіть дівчат-вболівальниць.
Хлопці завжди відзначалися своєю силою, але судді змагання випробували їх ще й на гостроту розуму в інтелектуальному конкурсі, де перевірили як майбутні захисники Батьківщини орієнтуються в спортивній та військовій тематиці. І вкотре не розчарувалися, адже всі достойно захистили честь свого класу. ... Читать дальше »

Просмотров: 620 | Добавил: Наташа | Дата: 07.12.2017 | Комментарии (0)

close