12 січня, в пятницю,  світило сонце, й частина нашого дружнього педагогічного колективу здійснили незабутню подорож до міста Ужгрод та відвідали там льодовий каток. Ми всі чудово провели час, катаючись та розважаючись. Любителям активного відпочинку було дуже весело: катання, стрибки, кружляння, падіння та спроби встояти на ковзанах, - все це сприяло гарному настрою.

Були і такі, які боялися ще відходити далеко від паркану. Вони смішно тримали ноги та руки, щоб не впасти, але їм це мало допомогло. Вчителям Фекете О.І., Галько Н.М., Кобаль О.І., Гардубей Л.П., Леонтович Я.В., Лендєл М.І., Линько Я.В. слід частіше вілвідувати каток. Але були і такі, які вправно каталися - це Мейсар С.Ф., Товт М.М. та деякі учні. Скрізь веселі люди. Але походом на каток цікавий день не закінчився, для відновлення сил всі ми відвідали дитяче кафе "Джин", де смакували піцу. Після обіду всі дружно побували ФЕСТИВАЛЬ ВИНА.

Всі отримали незабутні враження та масу задоволення, а найголовніше - вчителі та школярі зробили черговий крок до згуртування колективу. ... Читать дальше »

Просмотров: 388 | Добавил: Наташа | Дата: 13.01.2018 | Комментарии (0)

close