28 лютого 2018 року  згідно плану роботи методичного об'єднання природничого циклу відбувся відкритий урок фізики в 9 класі на тему «Інерціальні системи відліку. Перший закон Ньютона». Урок був проведений вчителем фізики Фекете О.І.
На уроці було використано багато різноманітних видів робіт та завдань (виконання в групах експериментального завдання, розв'язування теоретичних задач). Повторення вивченого матеріалу здійснювалося у вигляді: вправи "Зайва буква"; тестових завдань; звіт про виконання домашнього експериментального завдання; звіт пошукової роботи. Практичне застосування вивченої теми було представлене презентацією. Учні були активні на уроці, вміло працювали індивідуально та в групах. На уроці вчителька сформулювала знання учнів про інерціальні системи відліку, розкрила зміст першого закону Ньютона, вчила учнів абстрактно-науково мислити, порівнювати й аналізувати навчальний матеріал, виділяти головне, робити висновки; розвивати спостережливість, уважність; продовжувала формувати позитивне ставлення до навчання. ... Читать дальше »

Просмотров: 606 | Добавил: Наташа | Дата: 28.02.2018 | Комментарии (0)

27 лютого в нашій школі відбулося чергове засідання МО вчителів  початкових класів.

Члени МО відвідали урок математики у 1 класі на тему “Лічба в межах 20. Вправи на засвоєння таблиць додавання та віднімання в межах десяти. Вимірювання і побудова відрізків”, проведений вчителем Турянин М.В. На уроці використовувались інформаційно-комунікаційні технології, різні види діяльності, різнорівневі завдання, завдання із сигнальними картками, корекційні вправи.

Шестирічки працювали з захопленням, бо урок пройшов в ігровій формі, з використанням технічних засобів. Гості уважно слідкували за процесом уроку. Дітлахи активно приймали участь у виконанні завдань. Це був незвичайний урок – урок-подорож, де учні помандрували по Математичній галактиці, побували на незвичайних планетах та зорях. ... Читать дальше »

Просмотров: 598 | Добавил: Наташа | Дата: 28.02.2018 | Комментарии (0)

close