14 квітня  2018 року  в Залужанській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено День благоустрою території  школи та прилеглої до неї території (суботник).

           У відповідності до розпорядження Мукачівської районної державної адміністрації  про проведення акції ,,Закарпаттю - чисте довкілля”, місячника ,,Чисте узбіччя” та встановлення єдиного санітарного дня з очищення території області”, у зв’язку з несприятливими погодніми умовами було перенесено заходи щодо приведення території населеного пункту району  та шкільної ділянки в належний санітарний  на 14 квітня 2018 року. Цього дня працівники та вчителі нашої школи  попрацювали на славу: привели до ладу шкільну територію,  клумби та прилеглі  території. Директор школи  Мейсар СФ.  провів робочу нараду з працівниками школи та відзначив найактивніших учасників цього заходу. Заступник директора з ВР  Галько Н.М. всю роботу наших активістів зняла на фотокамеру і зробила фотозвіт. ... Читать дальше »

Просмотров: 368 | Добавил: Наташа | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)

Прекрасна традиція збиратися на толоку і гуртом наводити лад у школі —  успішно продовжується.

13 квітня 2018 року Залужанській школі відбувся суботник із благоустрою території. В ньому взяв участь увесь педагогічний та учнівськийй колективи закладу освіти. Було впорядковано спортивні майданчики,  клумби, шкільний парк, прибрано шкільну та прилеглу  територію. Учнями побілено дерева, обрізані куші. Прибрана територія біля центрального входу та навколо приміщення школи.

Всі попрацювали на відмінноВесняний вітер і тепло сприяли позитивному настрою учасників суботника. ... Читать дальше »

Просмотров: 369 | Добавил: Наташа | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)

close