23 квітня в рамках засідання методичного обєднання класних керівників класним керівником Соляником Ю.М.  було проведено відкриту виховну годину з учнями 10 класу на тему: «Куріння, алкоголь і наркотики як основні згубні чинники для сучасної молоді».

Мета заходу: донести до учнів знання про шкідливий вплив на організм людини тютюну, алкоголю і наркотиків; розповісти про наслідки їх вживання; спонукати учнів до ведення здорового способу життя; виховувати любов до життя.

Класний керівник розповів учням про шкідливість алкоголю та причини його вживання. Він наголосила на те, яку небезпеку несе перша спроба алкоголю для незрілої особистості. Учні змогли почути також про те, які речовини входять до складу сигарет та про їх негативний вплив на всі органи людини. ... Читать дальше »

Просмотров: 613 | Добавил: Наташа | Дата: 23.04.2018 | Комментарии (0)

 Інтелектуальні конкурси для дітей та юнацтва - це не просто розвага  чи товариське змагання. Це розкриття потенціалу, ерудиції, кмітливості і, найголовніше, використання набутих знань. Вже кілька років поспіль учні Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів  приймають участь у конкурсах з англійської мови «Гринвіч». І з кожним роком результати стають вагомішими та спонукають до пошукової роботи. Адже змагання проходять на рівні України, тому кожна перемога стає особливою для кожної нашої дитини.

23 квітня на загальношкільній черговій лінійці проходило вручення нагород призерам та учасникам Всеукраїнського конкурсу з англійської мови "Гринвіч". Сертифікати учням вручала вчителька англійської мови Василечко Зоряна Іванівна. Ми вітаємо наших учасників чудового інтелектуального конкурсу з іноземної мови, та бажаємо подальших успіхів та натхнення в здобутті нових висот. ... Читать дальше »

Просмотров: 332 | Добавил: Наташа | Дата: 23.04.2018 | Комментарии (0)

close