З метою виховання в учнів поваги до ветеранів, почуття патріотизму та гордості за свою Батьківщину  в школі було організовано низку заходів, присвячених Дню пам’яті та примирення і Дню Перемоги.

8 травня відбувся загальношкільний урочистий захід для учнів 6-11 класів «Мужність та відвага крізь покоління», який організували Галько Н.М. та Линько Я.В.,  протягом якого учні згадали події 1939-1945 років та віддали шану загиблим солдатам хвилиною мовчання. Згадали виступаючі про ветеранів односельців. Учні 8 класу відвідали памятник воїнам-односельчанам та поклали квіти в память загиблим громадян села в роки Другої Світової війни. Слова подяки організаторам свята та ветеранам висловив директор школи Мейсар С.Ф.

На передодні відбулися уроки мужності  присвячені пам'яті жертв Другої світової війни - це лише маленька часточка великої данини пошани полеглим.  Під час проведення заходів, в душевній розмові було відтворено спогади та особисті переживання про ті страшні дні. Члени шкільного самоврядування виготовили власноруч МАКИ ПАМЯТІ до Дня Перемоги. Вчитель образотворчого мистецтва Гардубей Л.П. провела виставку плакатів та малюнків «Подвигу жити вічно». У бібліотеці протягом травня буде діяти  виставка «Вклонімося великим тим рокам!». ... Читать дальше »

Просмотров: 538 | Добавил: Наташа | Дата: 08.05.2018 | Комментарии (0)

close