Літо 2018.  Літо - пора відпочинку не лише дітвори, а й вчителів. Літо – це море сонця, світла, тепла. Це пора радості. Літо – таке багате на різновид розваг, емоції та враження!
Активний відпочинок вчителі нашої школи проводять вже в котре на "Чорній горі" - відпочинковій базі, що на Виноградівщині! Комплекс Чорна Гора – це велике чисте озеро, чудовий ландшафтний дизайн, водяні гірки, фонтани, альтанки, басейни.

Не зогледілися, як непомітно промайнув чудовий сонячний день святково-затишного, родинного спілкування, що відбулося стараннями педагогів Залужанської школи - Лендєл Г.І., Мейсар С.Ф., Галько Н.М., Перчак В.І. Кобаль О.І., Боднар Н.В., Кампов Н.Ю., Турянин М.В,, Герцовстка М.Ю, Годьмаш Г.І., Югас Н.В., Товт М.М., Соляник Ю.М., Шутій М.Ю., Гардубей Л.П., Паук Н.І., Русин М.І., Свалявин Я.В., Турянин А.Т., Кампов Л.І..

На жаль, далеко не у кожного з нас є можливість поїхати закордон та поніжитися під сонечком Мальдів, але не варто зневірятися! У нашій країні теж багато цікавих для відпочинку місць, які можна відвідати, навіть маючи скромний бюджет. Робіть так як МИ! ... Читать дальше »

Просмотров: 731 | Добавил: Наташа | Дата: 19.06.2018 | Комментарии (0)

close