Згідно з планом підготовки школи з Цивільного захисту 19 жовтня  2018 року у Залужанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів  був проведений День цивільного захисту. Проведений він був з метою вироблення в учнів умінь, навичок чітко діяти у надзвичайних ситуаціях для захисту здоров’я та життя від наслідків стихійних лих; та укріплення єдності поколінь, формування у молоді високих громадських і патріотичних  поваг до старшого покоління.

Пройшов захід за таким планом:

I. День Цивільного захисту розпочався загальношкільною лінійкою, на якій учнівський та педагогічний колективи директор школи С.Ф.Мейсар ознайомовив з основними завданнями Дня Цивільного захисту. ... Читать дальше »

Просмотров: 544 | Добавил: Наташа | Дата: 19.10.2018 | Комментарии (0)

З метою виховання в школярів почуття гордості за свій народ, любові до історії рідного краю та її видатних особистостей 18 жовтня 2018 року в Залужанській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено І етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т. Г. Шевченка.

Йому передувало урочисте відкриття, на якому була представлена відеопрезентація «Жива душа поетова святая, жива в простих його речах…» для учнів. Вчителі української мови та літератури нашої школи Шутій М.Ю. та Шпиньович В.В. підготували і провели всі заходи на належному рівні. 19 учнів школи взяли участь у конкурсі та виконували завдання, що сприяли розкриттю мовних знань, практичних навичок, творчих здібностей і дали можливість піднести престиж української мови й літератури в молодого покоління. Тематика завдань була звернена до особистості Т.Г.Шевченка, його творчості й долі, а також спрямована на духовні цінності, сімейні традиції, любов до рідного міста, бережливе ставлення до природи. Переможцем заходу стала учениця 7 класу Максим Вікторія, яка вже стала учасником ІІ етапу та продемонструє свої мовно-літературні вміння і навички на районному рівні. ВІТАЄМО!!!!! ... Читать дальше »

Просмотров: 443 | Добавил: Наташа | Дата: 19.10.2018 | Комментарии (0)

close