Колядки, щедрівки та вертепні дійства, як невід’ємна частина обрядів зимового циклу, виконують у найбільші свята християн – від Різдва до Водохреща. У ці дні всі ми, мабуть, як ніколи, усвідомлюємо зв’язок  одне з одним, з усім нашим народом, який має багату історію і не менш значимі народні традиції, мистецтво, культуру. З приводу цього на базі нашої школи, 10 січня 2019 року відбувся традиційний районний міжшкільний (кущовий) огляд-конкурс колядок і та вертепних дійств «Різдвяне диво - 2019».

В дійстві взяли участь учнівські колективи Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Макарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Барбівської ЗОШ І-ІІ ст., Лалівської ЗОШ І-ІІ ст., Станівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Пістрялівської ЗОШ І-ІІ ст..

Залужанська школа представила гостям цікаву програму. Це і колядницький колектив "Джерелела духовності", і сольні номери (Гарапко Тетяна, Гольча Софія), керівник Кампов Л.І.. Вертепне дійство, у виконанні гуртківців "Срібний дзвіночок", приємно вразив наших гостей, де є керівником Шпиньович В.В. Директор школи Мейсар С.Ф. та заступник директора з виховної роботи Галько Н.М.  організували та провели це свято на високому рівні. ... Читать дальше »

Просмотров: 385 | Добавил: Наташа | Дата: 11.01.2019 | Комментарии (0)

close