20 лютого ми вшановуємо пам’ять Небесної Сотні, справжніх героїв, котрі змінили хід історії нашої країни, віддали свої життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людей, європейське майбутнє України. Імена всіх 106 загиблих назавжди залишаться в серцях кожного українця. Нині нашим солдатам, нашим захисникам доводиться продовжувати боротьбу за єдність нашої держави, захищати її кордони. З метою увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні, вшанування подвигу учасників Революції Гідності та виховання в учнів почуття патріотизму і гордості за свою державу 19 лютого у Залужанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів вчителем історії Товт М.М., та педагогом-організатором Линько Я.В. проведено годину  спілкування «Україна – територія гідності та свободи» для учнів 11 класу,  перегляд документального фільму «Майдан - Революції Гідності народу».  Небесна сотня… Герої Небесної Сотні стали для кожного з нас прикладом  мужності, патріотизму та свободи духу. Завдяки їх відважності історія України назавжди змінилася . Віддавши своє життя, вони дали нам шанс збудувати нову демократичну європейську правову державу.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ, ВОНИ ЖИВІ ДОТИ, ДОКИ МИ ЇХ ПАМЯТАЄМО. СВІТЛА ПАМЯТЬ НЕБЕСНІЙ СОТНІ. СЛАВА ГЕРОЯМ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!!   ... Читать дальше »

Просмотров: 286 | Добавил: Наташа | Дата: 19.02.2021 | Комментарии (0)

Профілактика простудних захворювань зводиться до проведення заходів, що зміцнюють імунну систему і дозволяють уникнути зараження. Простудні захворювання є найпоширенішими недугами. Переважна більшість людей хоча б раз на рік захворює застудою. На перший погляд застуда здається «нешкідливою» хворобою, яка завжди закінчується повним одужанням і відновленням працездатності. Але нехтувати ними не можна. Справді, застуда і грип не так страшні, але їхні потенційні ускладнення, дійсно, небезпечні.   ... Читать дальше »

Просмотров: 322 | Добавил: Наташа | Дата: 19.02.2021 | Комментарии (0)

close