« 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 67 68 »

Шановні колеги, дорогі батьки, друзі.
З Новим роком, з новими починаннями й новими успіхами.

Від щирого серця вітаю Вас з Новим 2021 роком та Різдвом Христовим! Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2020 – ий рік був складним,  але цікавим, насиченим подіями. Цей рік був сповнений важких випробувань, які безповоротно змінили наше життя. У цей, важкий для всього світу час, ми тримаємо дистанцію, але не відвертаємось один від одного. Новий рік і Різдво – яскраві свята, які вселяють надію і віру у себе, у свої сили, надихають на успіх та здійснення найзаповітніших мрій. Бажаю залишити в старому році все, що вас обтяжує і непокоїть. А в новий взяти тільки ті емоції, які приносять справжнє щастя. Збережіть в душі любов, дитячу безпосередність, віру в щасливе майбутнє, атмосферу затишку і дружелюбності. Нехай з вами завжди перебуває впевненість у власних силах, і удача супроводжує у повсякденних справах! ... Читать дальше »

Просмотров: 330 | Добавил: Admin | Дата: 31.12.2020 | Комментарии (0)

Реєстрація для участі в пробному ЗНО-2021 розпочнеться 5 січня і триватиме до 19 січня включно. Кожен охочий зможе зареєструватися для участі в пробному ЗНО на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Сьогодні було визначено вартість проведення пробного ЗНО. Вона різнитиметься за регіонами й коливатиметься в межах від 195 грн до 255 грн. Такий розкид пов’язаний з особливостями організації пробного ЗНО, зокрема з вартістю друку й доставки матеріалів у тому чи тому регіоні, прогнозованою кількістю тестувань тощо. ... Читать дальше »

Просмотров: 139 | Добавил: Admin | Дата: 28.12.2020 | Комментарии (0)

У створенні святкового настрою найкраще допомагає новорічна атрибутика. Декорування класної кімнати — добра традиція, яка  побутує в нашій школі. Саме тому  17 грудня 2020 р. в школі пройшов конкурс на кращу новорічну класну кімнату. Завдяки вмінню, старанності та фантазії учнів та класних керівників класні кабінети перетворилися на казкові та новорічні .Всі школярі активно і творчо підійшли до прикрашення класних кімнат.  Кожний клас вирізнявся оригінальністю та фантазією. ... Читать дальше »

Просмотров: 173 | Добавил: Наташа | Дата: 21.12.2020 | Комментарии (0)

День Святого Миколая - одне з найочікуваніших свят, якому радіють і діти, і дорослі. Але особливо на нього чекає малеча. Прокинувшись рано-вранці, дітлахи, затаївши подих, зазирають під подушки - чи не забув про них Святий Миколай. Але Чудотворець нікого не забуває. Не оминув він і учнів Залужанської ЗОШ I-III ступенів завітавши до них на свято. Класний керівник 2 класу Югас Н.В. провела відкриту  виховну годину на тему: "З краю в край йде до нас Святий Миколай". Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, творити один одному любов та доброту. Від свого покровителя учні отримали подарунки, від яких на обличчях з'явилася  щаслива усмішка, дитяча радість. ... Читать дальше »

Просмотров: 268 | Добавил: Наташа | Дата: 21.12.2020 | Комментарии (0)

З 07 грудня  по 11 грудня  2020р. в Залужанській ЗОШ проходив Тиждень фізики та астрономії. Для проведення тижня були задіяні учні 7-11 класів, які були організаторами і учасниками різних заходів. Метою тижня було активізувати пізнавальну діяльність учнів, поглибити їх знання з фізики та астрономії, стимулювати активну творчу роботу школярів, розвивати логічне мислення, кмітливість, уміння діяти в нестандартних ситуаціях, виховувати цілеспрямованість. Учні школи вчителями Химинець Г.І. та Попович Н.І. були ознайомлені з планом проведення заходів предметного тижня. В рамках тижня були проведені заходи, які мали на меті зацікавити учнів у вивченні природничих дисциплін, дізнатися нове і корисне: виставка-конкурс учнівських газет, інтелектуальна вікторина "Стежками науки", урок цікавих дослідів з учнями, домашні експеременти, кросворди, брейн- ринг. ... Читать дальше »

Просмотров: 188 | Добавил: Наташа | Дата: 14.12.2020 | Комментарии (0)

close