« 1 2 ... 34 35 36 37 38 ... 67 68 »

Колядки, щедрівки та вертепні дійства, як невід’ємна частина обрядів зимового циклу, виконують у найбільші свята християн – від Різдва до Водохреща. У ці дні всі ми, мабуть, як ніколи, усвідомлюємо зв’язок  одне з одним, з усім нашим народом, який має багату історію і не менш значимі народні традиції, мистецтво, культуру. З приводу цього на базі нашої школи, 10 січня 2019 року відбувся традиційний районний міжшкільний (кущовий) огляд-конкурс колядок і та вертепних дійств «Різдвяне диво - 2019».

В дійстві взяли участь учнівські колективи Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Макарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Барбівської ЗОШ І-ІІ ст., Лалівської ЗОШ І-ІІ ст., Станівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Пістрялівської ЗОШ І-ІІ ст..

Залужанська школа представила гостям цікаву програму. Це і колядницький колектив "Джерелела духовності", і сольні номери (Гарапко Тетяна, Гольча Софія), керівник Кампов Л.І.. Вертепне дійство, у виконанні гуртківців "Срібний дзвіночок", приємно вразив наших гостей, де є керівником Шпиньович В.В. Директор школи Мейсар С.Ф. та заступник директора з виховної роботи Галько Н.М.  організували та провели це свято на високому рівні. ... Читать дальше »

Просмотров: 384 | Добавил: Наташа | Дата: 11.01.2019 | Комментарии (0)

Шановні колеги, дорогі батьки та друзі!
Прийміть найщиріші вітання з Новим 2019 роком та Різдвом Христовим!

         Надійшла святкова пора, світла і радісна пора Новорічних і Різдвяних свят. У ці новорічні дні ми всі сподіваємось, що в новому році нас чекають яскраві події і добрі звершення. У новорічну ніч ... Читать дальше »

Просмотров: 442 | Добавил: Admin | Дата: 31.12.2018 | Комментарии (0)

Зимові свята люблять і діти, і дорослі. Усі ми чекаємо від них подарунків, веселого настрою, а головне — чудес.
26 та 27 грудня чарівне дійство завітало до нашої школи. Для учнів 8-11 класів були організованіо Новорічний вечір.
Напередодні всі учні школи дружно готувалися до них: прикрашали школу сніжинками та гірляндами, власноруч виготовляли новорічні іграшки, малювали малюнки, плакати, розучували вірші, пісні, новорічні вітання.
Діти, одягнені у яскраві новорічні костюми, побували у справжній новорічній круговерті. Вони із задоволенням грали, співали, танцювали, розповідали вірші, показували новорічні сценки. З великим запалом брали участь у святі учні 6 та 7 класів. Їх виступ ... Читать дальше »

Просмотров: 704 | Добавил: Наташа | Дата: 27.12.2018 | Комментарии (0)

Новорічні свята - чарівні.

Напередодні Нового року, 26 грудня 2018 року, для учнів 1-4 класів  в актовій залі нашої школи пройшли Новорічні свята. Саме з цього часу  ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання справдилися,  учням нашої школи потрібно було підготувати казкову атмосферу -  прикрасити новорічну  ялинку, актову залу  сніжинками, гірляндами та іграшками. Саме новорічна ялинка – найголовніший атрибут Нового року. Під керівництвом директора школи Мейсар С.Ф., заступника директора з виховної роботи Галько Н.М., педагога-організатора Линько Я.В. та класних керівників 1-4 класів було організовано чудове дійство з конкурсами та піснями, танцями, щедрівками, інсценізаціями….   ... Читать дальше »

Просмотров: 384 | Добавил: Наташа | Дата: 27.12.2018 | Комментарии (0)

Хто не знає про Святого Миколая? Малий і старий знає про нього! Щороку він приходить у кожну господу з миром і дарунками.  Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо з’являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці. Виростають діти – і добра казка зникає, а Миколай залишається.
В день свята Миколая, для учнів 1-4 класів в актовій залі школи учні 2 класу на чолі з класним керівником Турянин М.В.  провели свято Миколая.  До дітей на свято завітав казковий Миколай та його помічники янголи, які подарували дітям солодкі подарунки. Зі щирими словами привітатв виступаючих та гостів свята директор школи Мейсар С.Ф.
Наслідуємо добро і вчинки Миколая! Нехай ц ... Читать дальше »

Просмотров: 335 | Добавил: Наташа | Дата: 19.12.2018 | Комментарии (0)

13 грудня 2018 року в Залужанській ЗОШ І-ІІІ ст. в рамках засідання методичного обєднання вчителів природничого циклу вчитель географії Кампов Н.Ю. провела відкритий урок в 9 класі на тему "Електроенергетика України". Мета уроку: вивчити особливості та галузеву структуру електроенергетики України; розвивати уміння опрацьовувати різноманітні джерела знань та робити висновки; виховувати стійку потребу у сталому розвитку суспільства. 

Наталія Юріївна поставила перед собою й учнями такі завдання: вивчити що таке електроенергетика, яка структура цієї галузі, яка частка у виробництві електроенергії України кожної з видів електростанцій, які найбільші електростанції України, що таке, ЛЕП, які ЛЕП найважливіші; розширити знання з теми паливно-енергетичний комплекс; переваги та недоліки різних типів електростанцій, фактори, які впливають на розміщення електростанцій різних типів, які проблеми постають перед електроенергетикою та які шляхи їх вирішення; розвивати критичне та логічне мислення, екологічне мислення, уміння працювати в групі, працювати з підручником, додатковими джерелами знань, проводити дослідження та презентувати його результати, висловлювати і аргументувати свою думку; виховувати раціональне ставлення до ресурсів, культуру розумової праці. 

На уроці учні працювали в групах, робили правильні висновки, вчились заощаджувани електроенергію.

Урок був цікавий, науковий, повчальний. ... Читать дальше »

Просмотров: 369 | Добавил: Наташа | Дата: 13.12.2018 | Комментарии (0)

close