« 1 2 ... 35 36 37 38 39 ... 67 68 »

Вже стало доброю традицією в Залужанській загальноосвітній школі відзначати свято чоловіків спортивними змаганнями. Цього року, 6 грудня, до Дня Збройних сил України за підтримки дирекції школи юнаки старших класів 9-11-х вкотре довели, що гідні захищати свою Батьківщину. 

Під пильним наглядом суддівської колегії: заступників директора школи Дорі Л.М. та галько Н.М., вчителя історії Товт М.М., Шутій М.Ю. та Гардубей Л.П., учнів школи, команди хлопців палко змагалися за звання найкращих.

Хлопці завжди відзначалися своєю силою, але судді змагання випробували їх ще й на гостроту розуму в інтелектуальному конкурсі, де перевірили як майбутні захисники Батьківщини орієнтуються в спортивній та військовій тематиці. І вкотре не розчарувалися, адже всі достойно захистили честь свого класу.

Судді тим часом підсумували всі здобутки команд й визначили, яка стала переможцем. За підрахунками першість виборов 10 клас (капітан Молнар Василь), ІІ місце здобув 11 (капітан Ільтьо Іван), ІІІ – 10-й, на чолі з капітаном Лінтуром Максимом. Переможців та учасників було відзначено грамотами.

Свято, пройшло весело, жваво й натхненно. А як же інакше, коли учасників підтримували такі палкі вболівальники: їхні однокласники й однокласниці, класні керівники, односельчани й друзі. Всі залишились задоволеними від змагань, адже приємно вкотре зібратися разом та підтримати один одного. ... Читать дальше »

Просмотров: 285 | Добавил: Наташа | Дата: 06.12.2018 | Комментарии (0)

1 грудня в Залужанській школі І-ІІІ ст. були проведені низка заходів в рамках відзначення Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом, головною метою яких було привернути увагу учнівського та педагогічного колективу до вирішення проблеми епідемії, дискримінації ВІЛ-інфікованих, толерантного ставлення до них.
Заходи розпочались із того, що кожен учень старшої школи та педагогічні працівники мали змогу прикріпити червону стрічку, як символ боротьби зі СНІДом, і висловити свою надію на майбутнє без СНІДу. У школі були розміщені  плакати та інформаційні стенди відповідної тематики.

Цікавий захід – «1 грудня – День боротьби зі СНІДом» провела шкільний психолог Гардубей Л.П. з учнями 8-9 класів. Вона донесла інформацію про ВІЛ та СНІД, про те, як саме вірус потрапляє в організм людини, про шляхи передачі ВІЛ/СНІДу, а також про умови, за яких інфекція не передається. Педагог-організатор Линько Я.В. ... Читать дальше »

Просмотров: 260 | Добавил: Наташа | Дата: 01.12.2018 | Комментарии (0)

Україна в 1932-1933 роках пережила страшну трагедію – Голодомор, який забрав мільйони людських життів.

В зв'язку з цим у Залужансьеій школі було проведено ряд заходів:

- організація та проведення виховних годин, бесід з нагоди вшанування пам’яті жертв Голодомору:

1-4 кл. «Були колись страшні часи».

5-8 кл. «Жнива скорботи».

9-11 кл. «Кривава ціна українського хліба 20-30-х років ХХ століття»;

- конференція «Табу на правду». (10-11 кл.);

- виставка історичної, художньої та документальної літератури у бібліотеці школи за темами: «Минуле стукає в наші серця»;

- участь у загальнонаціональній хвилині мовчання та Всеукраїнській акції “Запали свічку”.

Пам'ятаємо...

Презентація "Голодомор 1932-1933 рр." ... Читать дальше »

Просмотров: 279 | Добавил: Наташа | Дата: 26.11.2018 | Комментарии (0)

9 листопада 2018 року в нашій школі пройшли класніі батьківські збори. Класні керівники провели з батьками бесіду на тему " Зміст і організація навчально-виховного процесу в класах". Заступник з виховної роботи Галько Н.М. продемонструвала батькам, як школа працює у напрямку національно-патріотичного виховання. Класні керівники  середньої та старшої школи розповіли батькам про поняття булінгу, небезпеку соціальних мереж та націлили батьків звертати особливу увагу на своїх дітей, щоб уникнути негативних наслідків. 

... Читать дальше »

Просмотров: 260 | Добавил: Наташа | Дата: 16.11.2018 | Комментарии (0)

15 листопада 2018 року на базі Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся II етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії. О 9:45 пройшло урочисте відкриття олімпіади, яке провела голова журі, провідний спеціаліст Відділу освіти РДА – Довганюк А.В. З вітальним словом і настановами до учасників олімпіади звернулися М.М.Ващенок та М.М.Горват, методисти управління освіти і науки Мукачівської РДА.

Також цього дня в нашій школі пройшов захист конкурсних робіт Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьк ... Читать дальше »

Просмотров: 334 | Добавил: Наташа | Дата: 16.11.2018 | Комментарии (0)

Кожен третій четвер листопада відзначається у світі як Міжнародний день відмови від паління, який щорічно проголошує Міжнародний союз боротьби з раком. Англійською він звучить як No Smoking Day й існує з 1977 року.  Отож, 15 листопада 2018 року учні нашої школи підготували та провели загальношкільну інформаційну годину, присвячену цьому дню.Мета Міжнародного дня відмови від паління – залучити до боротьби проти куріння усі верстви населення і лікарів усіх спеціальностей та інформувати суспільство про згубний вплив тютюну на здоров’я.

Під час проведення заходів, директор школи Мейсар С.Ф. наголосив учасникам проі згубний вплив тютюнопаління на організм людини та сучасні методи лікування від цієї шкідливої звички, доведено деякі статистичні дані стосовно даної проблематики.

До Міжнародного дня відмови від куріння класними керівниками, заступником директора з виховної роботи Галько Н.М., педагогм-організатором Линько Я.В., медичною сестрою Турянин А.Т., з метою популяризації здорового способу життя, заохочування дітей до занять фізичними вправами, здорового харчування та відмови від шкідливих звичок було проведено ряд заходів:

Інформаційні хвилинки "Скажи курінню - Ні"; 
відеолекторій «Молодь за здоровий спосіб життя» (7, 11 класи);
цікаві перерви;
виховні тематичні бесіди в 1-11 класах;
просвітницька робота медсестри «Про тютюнокуріння. Цікаво й корисно».
Школярі  стверджують, що вони мають чудове право – право на життя і здоров’я, тому вони обирають  здорове  та щасливе майбутнє, в якому немає місця шкідливим звичкам і, зокрема, ПАЛІННЮ. ... Читать дальше »

Просмотров: 308 | Добавил: Наташа | Дата: 15.11.2018 | Комментарии (0)

close