« 1 2 ... 38 39 40 41 42 ... 67 68 »

Стали,мов, рідні ми в школі,
Дружні усі, роботящі
Кожен сказати готовий:
«Клас мій найкращий з найкращих!

Класна кімната - обличчя не тільки колективу класу, класного керівника, а й усієї школи. Тому адміністрація закладу провела конкурс на краще оформлення класного приміщення, його естетичний вигляд. Критерії оцінювання - рівень збереження шкільного майна, оформлення класних куточків, озеленення кімнати... Комісія у складі С.Ф.Мейсар, Л.М.Дорі, Н.М.Галько та Л.П.Гардубей достойно та чесно оцінила результати старання учнів і підвела підсумки.

 Класи нашої школи – це маленькі сім’ї, у яких і радощі, і невдачі – навпіл. Це колективи-шукачі, які прагнуть до всього нового, прогресивного. Це уроки й свята, олімпіади й конкурси, вечори й екскурсії, спортивні змагання та мандрівки.
Протягом вересня у нашій школі тривала  напружена творча пора підготовки до огляду з оформленням класів. Учні ретельно поновляли свої класні куточки, самостійно озеленили класи та наводили естетичений вигляд кімнат. ... Читать дальше »

Просмотров: 486 | Добавил: Наташа | Дата: 27.09.2018 | Комментарии (0)

Хай буде мир на всій землі!
Хай дім новий будується,
Хай сад новий росте в селі,
Нова зростає вулиця
.

Учні Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів активно долучилися  до участі у заходах до Всесвітнього  дня миру.

Генеральна Асамблея ООН в резолюції 55/282 від 7 вересня 2001 року ухвалила, що починаючи з 2002 року Міжнародний день світу буде щорічно відзначатися 21 вересня. Асамблея заявила, що День буде відзначатися як день глобального припинення вогню і відмовлення від насильства, запропонувавши всім державам і народам дотримувати припинення воєнних дій протягом цього дня.

Під керівництвом заступника директора з виховної роботи, учителів та педагога-організатора було створено флешмоб, в якому взяли участь понад тридцять дітей.

Молодші школярі виконали малюночки на дану тему,  провели виставку та кожен з них побажав миру  рідній Україні. На подвір’ї  школи старші учні утворили фігуру голуба, як символ любові до Батьківщини. Власноруч виготовили емблеми ГОЛУБ МИРУ – символ миру, злагоди та вірності рідній землі. ... Читать дальше »

Просмотров: 331 | Добавил: Наташа | Дата: 22.09.2018 | Комментарии (0)

Щодня ми озираємось і бачимо навколо себе дерева, траву, квіти, птахів, комах, тварин. Це все природа. Людина — частина її. Але у людини є можливість змінювати природу.  Від людини залежить, чи збереже вона природу, чи зруйнує. Нам подобається чисте повітря, прозора вода в річках, зелена трава на лугах, могутні дерева в лісах.  І наш обов’язок — зберегти його. 

Забруднення річок і озер, загибель лісів, знищення цілих видів рослин і тварин — справа рук людини. Проте тільки людина може врятувати природу. І дорослі, і діти повинні об’єднати свої зусилля у справі захисту довкілля. Кожен школяр може посадити дерево і нагодувати птахів. Ми повинні обережно поводити себе на лісових галявинах та берегах річок, не залишаючи після себе сміття. Якщо так робитиме хоча б кожен школяр, то й це буде вагомий внесок у дорослу справу збереження природи.

Тому, учнівське врядування Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів із заступником директора з виховної роботи Галько Н.М. та вчителем біології Боднар Н.В. 14 вересня 2018 року долучились до проведення екологічної акції «Міжнародний день чистих берегів», прибравши берег річки Бабички, що протікає на території села Залужжя. Головна мета акції - звернення до екологічної свідомості нашого суспільства щодо бережливого ставлення до берегів річок України. ... Читать дальше »

Просмотров: 483 | Добавил: Наташа | Дата: 14.09.2018 | Комментарии (0)

 День знань - особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка! У цей день від всієї душі адміністрація школи, вчителі та гості свята бажають успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!
В нашій школі чудове свято пройшло 3 вересня, де були присутні гості та вчителі пенсіонери. До шкільної родини приєдналися 19 першокласників Нової Української Школи. Привітали
наймолодших та всіх учнів директор школи Сергій Мейсар, перша вчителька НУШ Герцовська М.Ю. та гості. ... Читать дальше »

Просмотров: 460 | Добавил: Наташа | Дата: 04.09.2018 | Комментарии (0)

Випускний вечір — чудове, особливе свято, адже ця подія буває тільки раз у житті кожної людини. Кожен випускник, з радістю згадує ті чудові дні, коли він лише почав ходити в школу. Напевно, кожен пам'ятає і свою першу вчительку, і перше кохання і першу оцінку в щоденнику. Як же це все прекрасно!

І ось нарешті прийшов той бажаний день про яке мріє кожен школяр — випускний вечір. Це свято повинне запам'ятатися на все життя. У житті кожного учня настає момент розставання зі своїми вчителями. Останній урок в школі, останній дзвінок, і ось довгожданий випускний.

У суботу, 23 червня 2018 року, в Залужанській школі відбувся випускний вечір. Випускників привітали зі святом керівництво навчального закладу і вчителі та вручили атестати.

Випускний вечір проходив у чудово прикрашеній актовій залі школи. На шкільне свято зібрались рідні й друзі випускників, колишні учні та жителі і гості села.

Ведучі Каріна Чекан та Іван Ільтьо запросили винуватців свята, яких усі присутні зустріли гучними оплесками. Цього року навчальний заклад закінчують 18 учнів. Про кожного з випускників молодші школярі розповіли у віршованій формі. А чудовий та креативний сценарій підготувала для наших випускників заступник директора з виховної роботи Наталія Михайлівна Галько.

Першим випускників привітав директор школи Сергій Федорович Мейсар. Також до привітань долучилися заступник директора з навчально-виховної роботи Ганна Іванівна Лендєл та класний керівник Наталія Юріївна Кампов.

Після зачитання наказу про випуск учнів 11 класу, керівник навчального закладу вручив винуватцям свята атестати. ... Читать дальше »

Просмотров: 470 | Добавил: Наташа | Дата: 24.06.2018 | Комментарии (0)

Літо 2018.  Літо - пора відпочинку не лише дітвори, а й вчителів. Літо – це море сонця, світла, тепла. Це пора радості. Літо – таке багате на різновид розваг, емоції та враження!
Активний відпочинок вчителі нашої школи проводять вже в котре на "Чорній горі" - відпочинковій базі, що на Виноградівщині! Комплекс Чорна Гора – це велике чисте озеро, чудовий ландшафтний дизайн, водяні гірки, фонтани, альтанки, басейни.

Не зогледілися, як непомітно промайнув чудовий сонячний день святково-затишного, родинного спілкування, що відбулося стараннями педагогів Залужанської школи - Лендєл Г.І., Мейсар С.Ф., Галько Н.М., Перчак В.І. Кобаль О.І., Боднар Н.В., Кампов Н.Ю., Турянин М.В,, Герцовстка М.Ю, Годьмаш Г.І., Югас Н.В., Товт М.М., Соляник Ю.М., Шутій М.Ю., Гардубей Л.П., Паук Н.І., Русин М.І., Свалявин Я.В., Турянин А.Т., Кампов Л.І..

На жаль, далеко не у кожного з нас є можливість поїхати закордон та поніжитися під сонечком Мальдів, але не варто зневірятися! У нашій країні теж багато цікавих для відпочинку місць, які можна відвідати, навіть маючи скромний бюджет. Робіть так як МИ! ... Читать дальше »

Просмотров: 731 | Добавил: Наташа | Дата: 19.06.2018 | Комментарии (0)

close