« 1 2 ... 44 45 46 47 48 ... 67 68 »

З метою належного відзначення цієї важливої події в багатовіковій історії українського державотворення, вшанування Президента Карпатської України, Героя України А. Волошина та полеглих в бою карпатських січовиків, виховання у дітей та молоді патріотизму, поваги до героїчних сторінок минулого краю в нашій школі 15 березня були проведені виховні години "Роль і місце Карпатської України в історії українського народу” у 5-11 класах; 16 березня відбудеться круглий стіл "Августин Волошин – президент Карпатської України” в 11 класах; уроки-лекції „Карпатська Україна – невід’ємна частина Соборної України” у 9-10 класах.

... Читать дальше »

Просмотров: 422 | Добавил: Наташа | Дата: 15.03.2018 | Комментарии (0)

14 березня 2018 року учні 2 класу з класним керівником Бідзіля Н.П. запросили своїх бабусь, щоб привітати їх та подякувати їм за їхню любов, тепло, турботу та увагу і ще раз сказати: «Ми вас любимо».
На святі звучали теплі слова вітань, лунали пісні та прекрасні вірші у виконанні школярів. Учні Лендєл Дмитро та Гарапко Іван підготували своїм рідним бабусям чудову пісню.
Окрім того, було чаювання та приємні хвилини спілкування!
Теплу зустріч поколінь завершили словами: «Поважаймо, шануймо, робімо добро! Пам’ятаймо, чим довше житимуть наші бабус ... Читать дальше »

Просмотров: 492 | Добавил: Наташа | Дата: 15.03.2018 | Комментарии (0)

Живе Кобзар у пам’яті народу,

Живуть його слова, і мрії, і думки.

Хоч зазнавав великі перешкоди,

Та спадщина його сягла в віки…

Є імена, що увібрали в себе душу народу,

стали часткою його життя.

Саме таким для українців є ім’я Тараса Григоровича Шевченка,  славетного і  величного митця, людини планетарного масштабу. 13 березня в актовій залі школи відулась літературно-музична композиція, присвячена  пам’яті Великого поета “Ми чуємо Тебе, Кобзарю, крізь століття”! ... Читать дальше »

Просмотров: 465 | Добавил: Наташа | Дата: 13.03.2018 | Комментарии (0)

Основною метою виховної роботи є виховання особистості учня, набуття ним соціального досвіду, успадкування духовних надбань українського народу, формування в нього наукового світогляду, розвиненої духовності, моральної, естетичної, правової, екологічної культури, прищеплення комплексу загальнолюдських, патріотично-національних і професійних норм, правил, цінностей та ідеалів поведінки.
Очікуваний результат – формування цілісної особистості, яка має активну творчу і соціальну позицію, високі моральні якості, які постійно вдосконалює, уміє керувати своїм здоров`ям, прагне до знань і має певний достатній життєвий досвід, тобто готова до суспільного життя.
В основі завдань і принципів виховної діяльності лежать такі види виховання:
Громадянське виховання, національно-патріотичне виховання, морально-етичне, правове виховання, художньо-естетичне, військово-спортивне і фізичне виховання, трудове виховання, професійна орієнтація молоді, екологічне. ... Читать дальше »

Просмотров: 1047 | Добавил: Наташа | Дата: 09.03.2018 | Комментарии (0)

Для вас, жінки в цей день святковий!

Ніжні матері, турботливі бабусі, любі сестри, кохані дружини, милі дочки й онучки! Наші віддані і надійні друзі, близькі і рідні люди!
Сердечно вітаю Вас із найпрекраснішим святом весни – Міжнародним жіночим днем 8 березня! Добрі і ласкаві, мужні і ранимі, такі хоробрі і такі тендітні, Ви – найдорожче, що є в житті чоловіків. Охоронниці домашнього вогнища, берегині роду людського, Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру в те, що світ буде врятований. ... Читать дальше »

Просмотров: 429 | Добавил: Admin | Дата: 08.03.2018 | Комментарии (1)

З першим весняним сонечком приходить у наш дім найочікуваніше і улюблене свято всіх жінок – 8 Березня або Міжнародний жіночий день. Ще зі школи ми пам’ятаємо, як сором’язливо і трепетно ​​дарували нам подарунки наші однокласники, а подорослішавши, стали отримувати їх від своїх коханих і друзів.

7 березня в актовому залі школи пройшло свято, присвячене Міжнародному Дню жінок. Його господарі, учні 11-го класу, разом з класним керівником Кампов Н.Ю. та заступником директора з виховної роботи Галько Н.М., запросили всіх мешканців школи-родини. Лунали зворушливі слова для мам, бабусь, вчителів, дівчат школи. Цікавою родзинкою свята став виступ Гомоная Юрія з піснею Скрябіна "Мама". Актова зала вмістила всіх бажаючих учасників свята. Школа-родина гостинно привітала  жінок зі святом, подарувавши незабутні враження. Свято пройшло весело та цікаво. Всі присутні отримали масу  задоволення та позитивних емоцій. ... Читать дальше »

Просмотров: 443 | Добавил: Наташа | Дата: 08.03.2018 | Комментарии (0)

close