« 1 2 ... 45 46 47 48 49 ... 67 68 »

28 лютого 2018 року  згідно плану роботи методичного об'єднання природничого циклу відбувся відкритий урок фізики в 9 класі на тему «Інерціальні системи відліку. Перший закон Ньютона». Урок був проведений вчителем фізики Фекете О.І.
На уроці було використано багато різноманітних видів робіт та завдань (виконання в групах експериментального завдання, розв'язування теоретичних задач). Повторення вивченого матеріалу здійснювалося у вигляді: вправи "Зайва буква"; тестових завдань; звіт про виконання домашнього експериментального завдання; звіт пошукової роботи. Практичне застосування вивченої теми було представлене презентацією. Учні були активні на уроці, вміло працювали індивідуально та в групах. На уроці вчителька сформулювала знання учнів про інерціальні системи відліку, розкрила зміст першого закону Ньютона, вчила учнів абстрактно-науково мислити, порівнювати й аналізувати навчальний матеріал, виділяти головне, робити висновки; розвивати спостережливість, уважність; продовжувала формувати позитивне ставлення до навчання. ... Читать дальше »

Просмотров: 606 | Добавил: Наташа | Дата: 28.02.2018 | Комментарии (0)

27 лютого в нашій школі відбулося чергове засідання МО вчителів  початкових класів.

Члени МО відвідали урок математики у 1 класі на тему “Лічба в межах 20. Вправи на засвоєння таблиць додавання та віднімання в межах десяти. Вимірювання і побудова відрізків”, проведений вчителем Турянин М.В. На уроці використовувались інформаційно-комунікаційні технології, різні види діяльності, різнорівневі завдання, завдання із сигнальними картками, корекційні вправи.

Шестирічки працювали з захопленням, бо урок пройшов в ігровій формі, з використанням технічних засобів. Гості уважно слідкували за процесом уроку. Дітлахи активно приймали участь у виконанні завдань. Це був незвичайний урок – урок-подорож, де учні помандрували по Математичній галактиці, побували на незвичайних планетах та зорях. ... Читать дальше »

Просмотров: 598 | Добавил: Наташа | Дата: 28.02.2018 | Комментарии (0)

27 лютого відбулася зустріч учнів 11-го класу нашої школи з представниками Мукачівського державного університету.
Викладачі ознайомили старшокласників з перевагами здобуття різного типу характера професій, особливостями навчання та можливостями працевлаштування. 

Майбутні абітурієнти отримали вичерпні відповіді на запитання щодо особливостей цьогорічної вступної компанії, переліку документів для вступу на навчання, були запрошені на День відкритих дверей. Всі присутні мали змогу почути про навчальний заклад та його традиції, матеріально-технічну базу, отримали рекламні буклети, брошури та інші друковані матеріали. ... Читать дальше »

Просмотров: 460 | Добавил: Наташа | Дата: 27.02.2018 | Комментарии (0)

20 лютого в Україні відзначають День пам'яті Героїв Небесної Сотні. Саме в ці дні чотири роки тому під час Революції Гідності протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку. 20 лютого 2014 загинуло найбільше активістів Євромайдану. Загалом революційні події зими 2013-2014 років забрали життя понад ста активістів Майдану. 21 лютого 2014 року офіційна влада України юридично визнала жертвами загиблих мітингувальників Майдану. Цього дня на Майдані відбулося прощання із загиблими повстанцями, яких в жалобних промовах назвали "Небесною Сотнею", а під час прощання із загиблими лунала пісня "Плине кача...", яка стала українським народним реквіємом. Сумний список Небесної С ... Читать дальше »

Просмотров: 486 | Добавил: Наташа | Дата: 23.02.2018 | Комментарии (0)

«Успіх дитини – це життєвий пріоритет особистості»

22 лютого на базі Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено методичний семінар-практикум вчителів інформатики загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів Мукачівського району на тему: «Упровадження сучасних технологій у освітній процес»

Метою проведення семінару було підвищення рівня професійних компетенцій вчителя щодо упровадження сучасних технологій у освітній процес. Роботу учасників семінару було чітко структуровано через реалізацію організаційного та презентаційного, практичного та інформаційного блоків, де відбулися презентації з досвіду роботи, практичні заняття, а також інформаційні повідомлення та методичний діалог.

У семінарі взяли участь Тулюк Ольга Іллівна, Лийза Катерина Михайлівна – методисти РМК, участь у роботі семінару взяли вчителі інформатики загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів Мукачівського району. ... Читать дальше »

Просмотров: 473 | Добавил: Admin | Дата: 23.02.2018 | Комментарии (0)

Тема Міжнародного дня рідної мови 2018 року – «Збереження лінгвістичної різноманітності і просування багатомовності в рамках досягнення цілей в галузі сталого розвитку».

З метою утвердження державного статусу рідної мови, піднесення її престижу та популяризації  серед учнівської молоді, формування ціннісного ставлення до держави та суспільства, культури і традицій українського народу 21 лютого ... Читать дальше »

Просмотров: 330 | Добавил: Наташа | Дата: 21.02.2018 | Комментарии (0)

close