« 1 2 ... 54 55 56 57 58 ... 67 68 »

День вишиванки — Всеукраїнське свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу. Дата проведення — щороку в третій четвер травня (будній день). У цей день кожен українець одягає вишиванку і виходить у ній на роботу, у школу чи садочок.
З усмішками на обличчях, піднесено-патріотичним настроєм учителі та учні школи розпочали робочий день. Заступник директора з виховної роботи Галько Н.М.  розказала про ідею створення свята та мету його проведення. 

Всеукраїнську акцію «День вишиванки» було започатковано студенткою факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Лесею Воронюк у 2007 році, зараз відомою дитячою письменницею. ... Читать дальше »

Просмотров: 570 | Добавил: Наташа | Дата: 18.05.2017 | Комментарии (0)

У шкільній родині знову свято. Цього разу до Книжкового царства завітали другокласники. Їх радо зустріли літературні і казкові герої: Королева Книга, Буквар, Баба Яга, Незнайко, Лікар Айболить. Діти відгадували загадки та цікаві завдання, що приготували для них герої , а також  розповідали вірші та правила поводження з книгою. Захід проводила вихователь ГПД Цогла Т.В., а зустрічала першачків у бібліотеці Русин М.І.

     Школярі стали читачами бібліотеки. Це свято допомогло зрозуміти користувачам, що людина, яка любить і вміє читати – щаслива, тому що поруч з нею завжди найкращий друг і порадник – книга. ... Читать дальше »

Просмотров: 409 | Добавил: Наташа | Дата: 17.05.2017 | Комментарии (0)

Мама — найперше слово, найближча і найрідніша людина, титул, до якого жінка йде через біль і страждання і пишається ним все життя… Вона створює сім'ю, яка стає основою життя всіх людей, символом добра, надії, щастя.
День Матері святкується у нас у другу неділю травня (14 травня 2016 року). Це свято можна зробити дуже особливим, якщо провести його з найближчими людьми і подарувати їм радість. Варто обов'язково згадати, зателефонувати, приїхати до своєї матері, обійняти її і подякувати за те, що дала життя. Молоді мами і сиві бабусі — всі чекають уваги своїх дітей у цей день, хочуть бачити їх щасливими і бути поруч. Важливо цінувати матерів, поки вони з нами, поважати і дякувати ї ... Читать дальше »

Просмотров: 505 | Добавил: Наташа | Дата: 15.05.2017 | Комментарии (0)

Мамо, матінко, матусю,
Я добра від тебе вчуся.
Ти найкраща в світі мама,
Ніжна, добра і ласкава!

Яке велике щастя жити у цьому світі, усміхатися сонечкові, чути грайливу пісню струмочка, веселий спів пташок навесні, бачити безмежне блакитне небо, а темної ночі – міріади яскравих зірок, милуватися різнобарвними квітами на землі, ходити босоніж по зеленій травичці і відчувати приємний дотик холодної роси.
Справді – це велике щастя. І всьому цьому ми завдячуємо найдорожчій людині у світі – своїй рідній матусі, яка народила нас, дала цю радість життя.

В другу неділю травня в Україні щороку, починаючи з 2000 року, відзначають міжнародне свято - День матері. У Великобританії король Генріх III проголосив третю неділю березня материнським днем. Після першої світової війни це свято почали відзначати у Швеції, Норвегії, Данії, Німеччині, Чехословаччині.   ... Читать дальше »

Просмотров: 549 | Добавил: Наташа | Дата: 12.05.2017 | Комментарии (0)

10 травня 2017 року у Залужанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, класні керівники 1-11 класів провели єдиний урок на тему: "Мужність і відвага крізь покоління заради майбутнього України". Учні  поринули у вир подій ІІ Світової війни, почули цікаві історії про ветеранів односельчан. Заступник з виховної роботи Галько Н.М. та педагог-організатор Линько Я.В. провели виставку учнівських плакатів на дану тематику. ... Читать дальше »

Просмотров: 488 | Добавил: Наташа | Дата: 10.05.2017 | Комментарии (0)

8 - 9 травня – День пам’яті та примирення і 72-а річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Сьогодні учні нашої школи разом з в.о.директором школи С.Ф.Мейсар вшанували пам'ять та покладали квіти до памятника героям – односельчанам. Також хвилиною мовчання всі присутні  вшанували пам’ять загиблих воїнів Другої світової війни та учасників АТО.
Пам'ять про подвиги українського народу в боротьбі з нацизмом ніколи не згасне в серцях вдячних нащадків. З Україною пов’язані найзапекліші баталії на радянсько-німецькому фронті. Наші співвітчизники поклали життя заради звільнення територій, загарбаних нацистськими окупантами. ... Читать дальше »

Просмотров: 473 | Добавил: Admin | Дата: 09.05.2017 | Комментарии (0)

close