14:55
День Гідності та Свободи

День Гі́дності та Свобо́ди - свято в Україні, що відзначається щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції гідності (2013 року).13 листопада 2014 року Президент України Петро Порошенко підписав Указ, згідно з яким в Україні 21 листопада відзначається День гідності та свободи.
Метою запровадження пам’ятної дати стало донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.
У школі пройшли уроки Гідності та уроки пам’яті Героїв Небесної Сотні, а также 21 листопада 2016 року відбувся загальношкільний патріотичний захід “Україна - країна гідності та свободи” для учнів 8-11 класів у рамках військово-патріотичного виховання, де виступили В.о.директора школи Мейсар С.Ф. та Товт М.М. - вчитель історії. 

Заступник директора з виховної роботи Галько Н.М.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Переглядів: 725 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close