16:05
День Свободи та Гідності 2019

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Цей день було започатковано у 2014 році з нагоди початку двох революцій, які відбулися в Україні у ХХІ столітті: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Цього дня  в Залужанській школі було проведенні ряд заходів, спрямованих на вшанування патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси, європейський вибір нашої держави прищеплювати любов до Батьківщини, розвивати бажання стати гідними громадянами України. Товт М.М. провів з учнями 9 класу тематичний загальношкільний захід "Моя країна – Україна». Шкільний бібліотекар Русин М.І. організувала тематичну виставку.

Ми пишаємося тим, що живемо в країні з такою багатою історією. Україна пройшла тисячолітній шлях – від часів могутньої Київської Русі до сучасної незалежної країни. Нашим пращурам неодноразово доводилось відбивати загарбників та захищати рідні оселі від чужинців.

Віримо, що зникнуть ненависть, несправедливість, жорстокість і безсердечність. Запанує щастя і добробут під блакитним безхмарним небом серед безкрайнього золотого поля.

ФОТОЗВІТ

Переглядів: 251 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close