19:43
Ми МАТІР називаємо святою

Мамо, матінко, матусю,
Я добра від тебе вчуся.
Ти найкраща в світі мама,
Ніжна, добра і ласкава!

Яке велике щастя жити у цьому світі, усміхатися сонечкові, чути грайливу пісню струмочка, веселий спів пташок навесні, бачити безмежне блакитне небо, а темної ночі – міріади яскравих зірок, милуватися різнобарвними квітами на землі, ходити босоніж по зеленій травичці і відчувати приємний дотик холодної роси.
Справді – це велике щастя. І всьому цьому ми завдячуємо найдорожчій людині у світі – своїй рідній матусі, яка народила нас, дала цю радість життя.

В другу неділю травня в Україні щороку, починаючи з 2000 року, відзначають міжнародне свято - День матері. У Великобританії король Генріх III проголосив третю неділю березня материнським днем. Після першої світової війни це свято почали відзначати у Швеції, Норвегії, Данії, Німеччині, Чехословаччині.  

У зв’язку з святкуванням Дня матері в нашій школі пройшли заходи з нагоди Дня матері та Міжнародного дня сім’ї. Класні керівники провели зворушливі виховні години на тему "Ми Матір називаємо святою", заступник з ВР Галько Н.М. та педагог-організатор Линько Я.В. виготовили для вчителів, які носять звання  МАТИ, тематичні емблеми. Крім того, учні початкових класів взяли участь в конкурсі дитячого малюнка "Я і моя мама" та "Щаслива родина - міцна сімя". А учні 5-10 класу залучилися до конкурсу на кращий учнівський плакат на тему "Найдорожча у світі - мама".  Інтерв’ю від учнів 5 - 6 класів взяла Линько Я.В. на тему „Мама для мене – друг і порадник, помічник, найкраща людина у світі”.

Від учнів та колег жінки - матері прийняли слова - побажання: "У цей святковий день, дорогі матері, прийміть слова вдячності, любові і поваги! Нехай у Ваших очах не гаснуть усмішки! Від усієї душі бажаємо всім жінкам-матерям здоров'я, щастя, надійної чоловічої підтримки, домашнього вогнища, родинного благополуччя, взаєморозуміння і відповідного тепла від своїх дітей!". 

ФОТОЗВІТ

 

Переглядів: 550 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close