14:26
Міжнародний день чистих берегів

Щодня ми озираємось і бачимо навколо себе дерева, траву, квіти, птахів, комах, тварин. Це все природа. Людина — частина її. Але у людини є можливість змінювати природу.  Від людини залежить, чи збереже вона природу, чи зруйнує. Нам подобається чисте повітря, прозора вода в річках, зелена трава на лугах, могутні дерева в лісах.  І наш обов’язок — зберегти його. 

Забруднення річок і озер, загибель лісів, знищення цілих видів рослин і тварин — справа рук людини. Проте тільки людина може врятувати природу. І дорослі, і діти повинні об’єднати свої зусилля у справі захисту довкілля. Кожен школяр може посадити дерево і нагодувати птахів. Ми повинні обережно поводити себе на лісових галявинах та берегах річок, не залишаючи після себе сміття. Якщо так робитиме хоча б кожен школяр, то й це буде вагомий внесок у дорослу справу збереження природи.

Тому, учнівське врядування Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів із заступником директора з виховної роботи Галько Н.М. та вчителем біології Боднар Н.В. 14 вересня 2018 року долучились до проведення екологічної акції «Міжнародний день чистих берегів», прибравши берег річки Бабички, що протікає на території села Залужжя. Головна мета акції - звернення до екологічної свідомості нашого суспільства щодо бережливого ставлення до берегів річок України.

ФОТОЗВІТ

Переглядів: 485 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close