11:50
Міжнародний день відмови від паління

Кожен третій четвер листопада відзначається у світі як Міжнародний день відмови від паління, який щорічно проголошує Міжнародний союз боротьби з раком. Англійською він звучить як No Smoking Day й існує з 1977 року.  Отож, 15 листопада 2018 року учні нашої школи підготували та провели загальношкільну інформаційну годину, присвячену цьому дню.Мета Міжнародного дня відмови від паління – залучити до боротьби проти куріння усі верстви населення і лікарів усіх спеціальностей та інформувати суспільство про згубний вплив тютюну на здоров’я.

Під час проведення заходів, директор школи Мейсар С.Ф. наголосив учасникам проі згубний вплив тютюнопаління на організм людини та сучасні методи лікування від цієї шкідливої звички, доведено деякі статистичні дані стосовно даної проблематики.

До Міжнародного дня відмови від куріння класними керівниками, заступником директора з виховної роботи Галько Н.М., педагогм-організатором Линько Я.В., медичною сестрою Турянин А.Т., з метою популяризації здорового способу життя, заохочування дітей до занять фізичними вправами, здорового харчування та відмови від шкідливих звичок було проведено ряд заходів:

Інформаційні хвилинки "Скажи курінню - Ні"; 
відеолекторій «Молодь за здоровий спосіб життя» (7, 11 класи);
цікаві перерви;
виховні тематичні бесіди в 1-11 класах;
просвітницька робота медсестри «Про тютюнокуріння. Цікаво й корисно».
Школярі  стверджують, що вони мають чудове право – право на життя і здоров’я, тому вони обирають  здорове  та щасливе майбутнє, в якому немає місця шкідливим звичкам і, зокрема, ПАЛІННЮ.

ФОТОЗВІТ

Заступник директора з виховної роботи Галько Н.М.

Переглядів: 310 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close