19:22
«Мусимо пам’ятати…»

Сьогодні, 5 березня 2019 року, в рамках засідання методичного обєднання класних керівників, Товт М.М. провів виховний захід «Мусимо пам’ятати…» у 8 класі в ході якого учні ознайомились з історією втягнення радянських військ у війну в Афганістані, усвідомили ціну цієї авантюри радянського керівництва, познайомилися із зразками героїзму та самопожертви простих солдат, які з честю виконали свій військовий обов’язок. 

15 лютого минає 30 років з дня виведення радянських військ з Афганістану. Війна тривала понад 9 років, більш ніж 15 тисяч молодих хлопців склали голови на чужій землі, з них понад 3000 українців.

Війна в Афганістані, своїм чорним крилом торкнулася і нашого краю. Загинули 63 закарпатці, 4 пропали без вісті. Афганська кампанія залишила невиліковну рану і у серцях тих, хто брав безпосередню участь у ній у цій війні, і тих, хто втратив друзів, синів чи батьків.
Напередодні 30-ї річниці виводу військ з Афганістану у нашому навчальному закладі пройшли тематичні виховні години приурочені цій  пам’ятній та скорботній даті.

Михайло Михайлович разом з учнями згадали воїнів-інтернаціоналістів с Залужжя, ознайомили присутніх з їх життєвою історією та нагородами.

ФОТОЗВІТ

Переглядів: 263 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close