08:58
Нумо, хлопці!

Вже стало доброю традицією в Залужанській загальноосвітній школі відзначати свято чоловіків спортивними змаганнями. Цього року, 6 грудня, до Дня Збройних сил України за підтримки дирекції школи юнаки старших класів 8-ого, 9-ого, 10-го та 11-ого вкотре довели, що гідні захищати свою Батьківщину. 
Під пильним наглядом суддівської колегії: директора школи Мейсара Саргія Федоровича, заступника з виховної роботи Галько Наталії Михайлівни, вчителів Шутій Мирослави Юріївни та Товт Нелі Іванівни, Товт Михайла Михайловича, учнів школи, команди хлопців палко змагалися за звання найкращих.
Вони вправно віджимались від підлоги й відмінно показали свою силу. Найсильнішим виявився учень 10 класу Ільтьо Юрій, який додав своїй команді виграшних балів. Крім цього, швидко та корисно вкладати свою силу в стрибки через скакалку, до речі, саме в цьому змаганні завдяки своїй витримці й силі восьмикласник Петрище Богдан лише за 30 секунд виконав 70 стрибків, що вразило навіть дівчат-вболівальниць.
Хлопці завжди відзначалися своєю силою, але судді змагання випробували їх ще й на гостроту розуму в інтелектуальному конкурсі, де перевірили як майбутні захисники Батьківщини орієнтуються в спортивній та військовій тематиці. І вкотре не розчарувалися, адже всі достойно захистили честь свого класу.
Далі змагання продовжились такими видами як Армреслінг, конкурс вболівальників, та домашнє завдання, де саме одинадцятикласник Гомонай Юрій виконав пісню Скрябіна під гру на гітарі і вразив і суддів, і вболівальників. 
Судді тим часом підсумували всі попередні здобутки команд, визначили, яка стала переможцем. За підрахунками першість виборов 10 клас (капітан Ільтьо Юрій), ІІ місце здобув 11 клас (капітан Гомонай Юрій), І місце в категорії середні класи перемогу здобув 8-й, на чолі з капітаном Лінтур Максимом, а почесне ІІ місце - 9 клас (капітан Молнар Едуард). Переможців та учасників було відзначено грамотами.
Свято, пройшло весело, жваво й натхненно. А як же інакше, коли учасників підтримували такі палкі вболівальники: їхні однокласники й однокласниці, класні керівники й друзі. Всі залишились задоволеними від змагань, адже приємно вкотре зібратися разом та підтримати один одного.

ФОТОЗВІТ

Переглядів: 617 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close