09:44
Перший крок до зірок 2018

З метою виявлення талановитих і обдарованих дітей дошкільного віку, сприяння їх подальшого творчого розвитку відділ освіти Мукачівської райдержадміністрації вже вкотре проводить музично-поетичний конкурс для дітей дошкільного віку "Перший крок до зірок". Конкурс є яскравим святом дитинства.

Малеча з дитячих садочків сприймала все це як ще одну красиву гру і підстрибувала від нетерплячки – скоріш на сцену! Наша Залужанська школа гостинно відкрила свої двері маленьким артистам, огорнула їх турботою, вразила пишним оздобленням актової зали, де вони змогли зробити перші самостійні кроки у світ мистецтва.

Музичні керівники Залужанського, Макарівського, Станівського та Кучавського ДНЗ  продемонстровали високу майстерність у підготовці номерів художньої самодіяльності, інсценізацій та хореографічних композицій. Барвистим вінком з веселих мелодій, яскравих костюмів і вправних "дитячих па" стали на святі хореографічні композиції, які було представлено як сучасними танцями, так і народними.

Свято виправдало свою назву і сподівання організаторів – таланти ми маємо! Нехай же цей конкурс, як і всі хороші починання, стане доброю традицією, адже дитина, яка серцем доторкнулася до прекрасного, вже захищена духовно. Саме від уваги дорослих, їх любові, виховання залежить доля дітей. І якщо ми будемо ростити наших дітей у добрі, змалечку оточимо їх любов’ю та милосердям – їх життя зміниться на краще!

ФОТОЗВІТ

Переглядів: 417 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close