20:55
Правовий брейн-ринг «Права та обовязки учнів»

8 жовтня 2018 року в рамках підвищення правової культури та тижня  правових знань вчитель правознавства Товт М.М. провів правовий  брейн-ринг на тему «Права та обовязки учнів». Метою заходу було підвищити активну громадську позицію учнівської молоді, поглибити інтерес до правових знань, виховати у школярів правову культуру та правову свідомость.

У конкурсі взяли участь команди  учнів 9-11 класів. Оцінювали правовий брейн-ринг журі у складі:  директор школи С.Ф.Мейсар, заступник директора з виховної роботи Н.М.Галько та вчитель української мови М.Ю.Шутій.

Протягом змагань команди виявляли свої інтелектуальні здібності та зміцнювали командний дух, розкривали творчі здібності  та знання.

За результатами оцінювання відповідей та підрахунку балів, у напруженій боротьбі та з різницею у 1 бал перемогу здобула команда 11 класу, ІІ місце - команда 10 класу, ІІІ місце - команда 9 класу. 

Після  гри з вітальним словом виступив директор школи С.Ф.Мейсар, який подякува учасникам за гру та привітав їх з перемогою. Сергій Федорович зазначив, що дуже важливим є набуття знань про життєво необхідні закони і про вміння використовувати їх у повсякденному житті.

Важливо, що ця вже традиційна інтелектуальна гра з правознавства  допомогла не лише визначити кращих знавців права, а й організувати культурне дозвілля учнів, які, безперечно, отримали нові знання з права.

ФОТОЗВІТ

Переглядів: 444 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close