13:41
Правознавчий турнір

Мораль і Право, Право і Закон. Рушійні сили для життя людини. А їх знання надасть нам вірний тон. І розвиток держави України.
Ми живемо в Україні, ми є громадянами України, маємо право знати закони та обов’язки і їх виконувати. Незнання закону не звільняє від відповідальності. Людина від народження наділена правами, а з часом в процесі життя, після досягнення встановленого законом віку, набуває здатності мати обов’язки і нести відповідальність за свої дії.
Реалізовувати свої права не порушуючи при цьому прав та інтересів інших - це своєрідне мистецтво. Досягати такого балансу можливо не тільки завдяки високій правовій свідомості і грамотності, а перш за все тоді, коли ти в своїх діях керуєшся совістю, порядністю, людяністю, добрими намірами, чесністю, повагою до оточуючих.
З 12 по 16 березня в нашій школі проходив Тиждень правових знань.. В підсумку тижня був проведений
 правовий брейн-ринг під керівництвом вчителя правознавства Залужанської ЗОШ I-IIIст. Товт М.М. 
Боролися за першість учні 10 -11 класи. Цікавими, повчальними були конкурси: «Шифрувальник», «Привітання",  «Відгадай політичного діяча", "Юридична консультація", "Правова бліц-розминка", "Чарівна регата", "Питання супернику", "Юридичні анаграми", "Конкурс вболівальників", "Конкурс капітанів".
Права і обов’язки, свобода і відповідальність – тільки в комплексі ці поняття роблять людину людиною.

Фотозвіт

Переглядів: 504 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close