13:00
Професій є багато в світі і лиш одна із них твоя!

Фахівець відділу активної підтримки безробітних Мукачівського районного центру зайнятості 25 травня 2017 року провела акцію «Випускник» для учнівської молоді Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, з використанням ПАК "Профорієнтаційний термінал". Метою проведення даної акції було розширення уяви старшокласників про світ професій, правильності їх обрання та шляхи їх здобуття.
В ході зустрічі випускників ознайомлено зі станом ринку праці району, актуальними професіями та професіями, які будуть затребуваними в найближчий час. Наталія Гуранич надала інформацію про новітні технології в діяльності служби зайнятості - створення бази відео резюме, зокрема для випускників професійно-технічних та вищих навчальних закладів освіти з метою їх подальшого працевлаштування.
Фахівець Мукачівського районного центру зайнятості наголосила на тому, що Державна служба зайнятості розпочинає загальнонаціональну інформаційну кампанію з професійної орієнтації абітурієнтів та старшокласників, яка допоможе молодим українцям визначитись із найбільш підходящою для них професією. Тестування для визначення своїх здібностей та схильностей до тієї чи іншої професії можна безкоштовно пройти у будь-якому з 550 центрів зайнятості по всій Україні. Для активного залучення молоді до профорієнтаційного тестування на загальнонаціональних телеканалах та у мережі інтернет транслюються ряд соціальних роликів, які розповідають про важливість обрання своєї майбутньої професії для молодих українців.
Для того, щоб пройти тестування у центрі зайнятості не потрібно ніяких попередніх приготувань. Спеціаліст центру підбере необхідний тест для відвідувача, в результаті якого отримує інформацію, яка допоможе визначити галузь професійної діяльності до якої найбільш розташована людина.
Попередньо записатись на консультацію до центру зайнятості можна скориставшись сервісом електронних послуг на офіційному сайті ДСЗУ.

На завершенні заходу Н.Гуранич наголосила на тому, що професій в світі багато та лиш одна з них Твоя!

Провідний фахівець з питань           зайнятості відділу активної підтримки безробітних
Мукачівського РЦЗ  Гуранич Н.Й.

Переглядів: 452 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
close