09:57
Профорієнтація: професія прикордонника особлива!

16 листопада 2017 року фахівці Мукачівського районного центру зайнятості спільно із заступником начальника відділу комплектування  окремого регіонального центру Держприкордонслужби майором Олексієм Маніком провели Виїзний профорієнтаційний захід та профорієнтаційний урок для випускників нашої школи. Мета такої профорієнтаційної роботи - ознайомити ближче старшокласників з розмаїттям світу професій, а особливо з професією «захисник Батьківщини».

         Директор Мукачівського районного центру зайнятості Роман Мельничук розпочав даний захід словами: «Професій в світі є багато, вони всі різні та цікаві, але професія прикордонника – особлива. Вона затребувана суспільством і заслуговує на повагу. Нема у світі людини, яка б не розуміла,  наскільки важливий мир та спокій на наших кордонах.»

                Олексій Манік наголосив учням, що військова освіта завжди була і залишається однією з найпрестижніших. Юнаками та дівчатами, що бажають вступити до військового вузу, рухає патріотизм і бажання бути частиною чогось важливого для країни. Водночас, крім гордого звання, курсант,який навчається у такому вузі, має можливість користуватися багатьма привілеями, такими як обов’язкове працевлаштування, соціальні гарантії тощо. «Ми завжди прагнемо рухатися вперед, розвиватися, відкривати нові можливості для наших курсантів, студентів та для держави загалом, тож попереду ще більше роботи й нові успіхи. Отже запрошую Вас залучитись до співпраці!»  -  підкреслив майор.

         На завершенні заходів, учасники отримали інформаційні буклети та запрошення скористатися профорієнтаційними послугами служби зайнятості, які допоможуть визначитись з найбільш підходящою для них професією.

Переглядів: 522 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
close