22:14
Радісних Великодніх свят

Шановні колеги! Дорогі батьки! Щиро вітаю Вас з Великоднем!
Весняного дня, коли відцвітає верба, приходить до нас світле свято Великодня. Приходить з радісною посмішкою та  дитячим сміхом і кольоровими крашанками. Це свято - часточка наших традицій, нашої душі.
Чудо Христового Воскресіння об’єднує всіх нас вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю. Сьогодні ми відкриваємо Богові свої душі, просимо наповнити їх духовною силою і надією. У цей день ми дякуємо Господу Богу за те, що у дні випробувань ми відчували його захист і підтримку.
Світлий Великдень приходить до нас, аби поєднати близьких людей, дати їм нагоду ще раз пробачити і самим просити пробачення. Тієї миті, коли вдарять над нашою великою Україною Великодні дзвони, нехай оселиться у Вашому житті щастя! Нехай воскресне у Ваших душах усе найкраще на землі - непохитна віра, щира відданість і вічна любов. Душа нехай світлішою стає, серце пламеніє любов’ю, а помисли - щирими та добрими.
Хай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, оселі та всю нашу Україну - миром. Дарує кожному щастя та добро, а нашим діткам - великої світлої долі.

Христос воскрес! Воістину воскрес!

З повагою і глибокою шаною
в.о.директора школи Сергій Федорович Мейсар

Переглядів: 378 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close