20:52
Різдвяне диво в школі

Різдвяні дива продовжуються! Навряд чи знайдеш в Україні таку родину, в котрій не чекали би приходу величного свята – Різдва Христового. Цей день є великим дивом, несе із собою тисячі маленьких чудес, а побачити їх в одному місці можна, зустрівши справжній вертеп.

Учням нашої школи пощастило.

17 січня до них завітали герої Різдвяного вертепу – драматичний колектив "Срібний дзвіночок", під керівництвом вчительки української мови та літератури Мирослави Юріївни Шутій. Музичний супровід організували педагог-організатор Линько Я.В. та секретар-друкар Паук Н.І. Драмгуртківці (учні 5-9 класів), перевтілившись у персонажів вертепу, розповіли про те, як запалало небо і яскравіше за інших засяяла на ньому одна із зірок. Не встигли люди злякатися, як злетіли ангели Божі і повідомили: то Господь послав на землю добро та вічну радість – народився Спаситель людства.

Усі школярі із захопленням стежили за казковим дійством, співчували героям та раділи, бо, не дивлячись на усі перепони та чаклування сил пітьми – царя Ірода та чорта, добро, як завжди, перемогло.

На завершення учасники дійства та зірочки, які щойно зійшли на музичний олімп, Паук Анастасія, Копча Ангеліна, Гольча Софія заколядували і привітали присутніх із різдвяними святами. За прекрасне дійство виступаючим подякували - директор школи Мейсар С.Ф. та запрошена гостя свята Русин В.І. - завідуюча Залужанським дошкільним закладом.

На цій яскравій та театралізованій ноті у нашій школі закінчилися новорічні святкування.  

ФОТОЗВІТ

Заступник директора з виховної роботи Галько Н.М.

Переглядів: 452 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close