18:04
САМОЦВІТИ ДИТЯЧИХ ТАЛАНТІВ 2017

Вже вкотре в місяці березні кожного року на шкільних сценах Мукачівського району лунають пісні у виконанні юних співаків, відбуваються невигадані і вигадані історії із шкільного життя, що їх виконують юні дарування. Це проходить міжшкільний огляд-конкурс художньої самодіяльності учнівських колективів.
З метою сприяння подальшому розвитку обдарувань і талантів учнівської молоді 29 березня 2017 року на базі Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено міжшкільний огляд-конкурс художньої самодіяльності за темою "Самоцвіти дитячих талантів". Окрім господарів прийняли участь Макарівська ЗОШ І-ІІІ ст., Барбівська ЗОШ І-ІІ ст., Завидівська ЗОШ І-ІІ ст., Пістряліваська ЗОШ І-ІІ ст., Станівська ЗОШ І-ІІІ ст., Верхньокоропецька ЗОШ І-ІІІ ст.

Учні нашої школи теж взяли участь у цьому дійстві. Репертуар підбирався дуже ретельно. Читацьку майстерність, розкриття образів, виразність і артистичність показали учні нашої школи Сопко Тетяна, Русин Олександр та Гарапко Владислав. Керівник гуртка "Срібний дзвіночок" Перчак В.І. сприяє творчому розвиткові особистостей, зосереджує весь арсенал навчання обдарованих дітей, прищеплює учням любов до театрального мистецтва, виховуює уміння і навички поведінки на сцені. Увазі глядачів на святі ми представили пісні у виконанні чудових дівчат - Паук Анастасії (2 клас) та Бізілі Марини (9 клас), проникливі поезії читали Лендєл Неоніла (8 клас) та Ярема Маряна (9 клас). Гурт "Грація" виконав танець "Рідна земле моя". Ансамбль молодших класів "Дзвіночки" заспівали три чудові дитячі пісні. А учень Лендєл Василь до уваги гладачів затанцював брейк данс. 

Із народної скарбниці 
Наче з чистої криниці
Дістаєм багатство й силу
Й стоколосу, ніжну милу.
Нехай нескінченною, світлою та щедрою на добро і вдачу буде ваша життєва дорога, хай повниться вона радістю й достатком.

ФОТОРЕПОРТАЖ

Переглядів: 655 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close