09:54
Спартакіада серед молоді Мукачівського району з військово – прикладних видів спорту.

20 квітня, на стадіоні в смт. Кольчино., відбулася Спартакіада серед молоді Мукачівського району з військово – прикладних видів спорту.
У змаганнях взяли участь команди загальноосвітніх закладів району: Кольчинської ЗОШ І-ІІІ ст., Лохівської ЗОШ І-ІІІ ст., Бобовищенської ЗОШ І-ІІІ ст., Чинадіївської ЗОШ І-ІІІ ст., Залужанської ЗОШ І-ІІІ ст., Зняцівської ЗОШ І-ІІІ ст. та команда Закарпатського обласного ліцею-інтернату з ПФВП (поза конкурсом). Вітаємо нашу команду учнів
Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів які вибороли Призове І місце.
Вже традиційно, змагання розпочалися з урочистого підняття Прапору України під виконання Державного Гімну України. Честь підняти державний стяг випала капітанам команд, школи яких у минулому році зайняли призові місця.
З вітальним словом до юнаків звернулися:
Олександр Богів – заступник голови Мукачівської РДА, Микола Дуб - Кольчинський селищний голова.
«Життєва місія кожного чоловіка – захистити свою країну, націю, родину, - зазначив Олександр Ярославович, звертаючи до юнаків, - навики, які ви отримаєте у подібних змаганням, обов’язково стануть у нагоді, але на даний час ваш фронт – це навчання, заняття спортом та формування особистості. Успіхів Вам, нехай щастить у всьому!»
Щиро вітав на території Кольчинської селищної ради учасників змагань Микола Васильович Дуб. Селищний голова надав організаційну підтримку у проведенні заходу та зазначив, що виховання молодого покоління - справа відповідальна та почесна для кожного дорослого.
З правилами проведення змагань присутніх ознайомив
головний суддя – Дуда Василь Лукіч.
Олександр Корж – начальник відділу молоді й спорту Мукачівської РДА підкреслив, що Спартакіада серед молоді Мукачівського району проводиться з метою визначення фізичної підготовленості допризовної молоді, розвитку військово – прикладних видів спорту та пропаганди здорового способу життя.
Відтак, команди приступили до змагань у кількох видах спорту, зокрема:
• біг на 100 м;
• біг на 1500 м;
• підтягування на перекладині;
• метання гранати Ф-1 на дальність;
• стрільба з пневматичної гвинтівки (ПГ).
Призові місця вибороли:
• І місце – Залужанська ЗОШ
• ІІ місце – Чинадіївська ЗОШ
• ІІІ місце – Зняцівська ЗОШ
Приємну місію нагородження виконали: Олександр Ярославович Богів спільно з Миколою Васильовичем Дубом та Олександром Олександровичем Коржем. Команди були нагороджені медалями, грамотами та спортивним інвентарем, який стане у нагоді під час занять спортом.

ФОТОЗВІТ ЗМАГАНЬ

НАГОРОДЖЕННЯ В ШКОЛІ

Переглядів: 413 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close