20:17
Спортивне свято «Нумо, хлопці!»

Вже стало доброю традицією в Залужанській загальноосвітній школі відзначати свято чоловіків спортивними змаганнями. Цього року, 6 грудня, до Дня Збройних сил України за підтримки дирекції школи юнаки старших класів 9-11-х вкотре довели, що гідні захищати свою Батьківщину. 

Під пильним наглядом суддівської колегії: заступників директора школи Дорі Л.М. та галько Н.М., вчителя історії Товт М.М., Шутій М.Ю. та Гардубей Л.П., учнів школи, команди хлопців палко змагалися за звання найкращих.

Хлопці завжди відзначалися своєю силою, але судді змагання випробували їх ще й на гостроту розуму в інтелектуальному конкурсі, де перевірили як майбутні захисники Батьківщини орієнтуються в спортивній та військовій тематиці. І вкотре не розчарувалися, адже всі достойно захистили честь свого класу.

Судді тим часом підсумували всі здобутки команд й визначили, яка стала переможцем. За підрахунками першість виборов 10 клас (капітан Молнар Василь), ІІ місце здобув 11 (капітан Ільтьо Іван), ІІІ – 10-й, на чолі з капітаном Лінтуром Максимом. Переможців та учасників було відзначено грамотами.

Свято, пройшло весело, жваво й натхненно. А як же інакше, коли учасників підтримували такі палкі вболівальники: їхні однокласники й однокласниці, класні керівники, односельчани й друзі. Всі залишились задоволеними від змагань, адже приємно вкотре зібратися разом та підтримати один одного.

ФОТОЗВІТ

Переглядів: 285 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close