08:50
Свято Останнього дзвоника 2018

25 травня 2018 року в нашій школі, як і інших школах нашого району пролунав останній дзвінок. Цей день назавжди запам’ятається і для 18 випускників, які прийшли на свою останню шкільну лінійку в Залужанську ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Першим з вітальним словом до учасників урочистого дійства звернувся директор школи Сергій Мейсар. Він побажав випускникам, для яких цей день є особливо хвилюючим, зробити правильний вибір, обрати саме той вищий навчальний заклад і ту професію, яка буде до душі, допоможе реалізувати себе та стати успішним громадянином своєї держави. 

“Сподіваюся, що знання та вміння, отримані у стінах рідної школи, стануть для вас надійною опорою. А ми завжди будемо раді бачити вас, радіти вашим успіхам. Нехай кожен із вас знайде свою дорогу в житті, адже саме від молоді залежить, якою буде Україна завтра”.

Потому директор школи вручив учням нагороди обласного та районного управління освіти за кращі досягнення у науці та творчі здобутки 2017-2018 навчального року.

Голова РДА Мукачівського району Сергій Гайдай у вітальному слові наголосив, що сьогоднішнє свято - радісне й сумне водночас, бо для учнів середнього шкільного віку воно символізує наближення канікул, але для випускників - це початок дорослого життя, завершення безтурботного дитинства. В кінці свого виступу С.В.Гайдай зачитав послання від видатного випускника нашої школи минулих років - Василя Васильовича Дурдинця до нинішніх випускників, за що ми всі йому дуже вдячні.

Привітали випускників і гості - голова сільської ради Василь Симочко та Отець Вячеслав. З вітальним словом виступила Ганна Іванівна Лендєл - заступник з НВР. Щиру подяку вчителям та кокремо класному керівнику Наталії Кампов висловила мама випускника Юрія Геревича Марина Геревич. Класний керівник випускниікв Н.Ю.Кампов зі сльозами на очах побажала своїм учням хорших успіхів та досягти успіху.

Потому випускники загадали бажання і пустили у небесну блакить повітряні кульки. Також вони виконали останній шкільний вальс, а про завершення навчального року для усіх присутніх сповістив останній дзвінок.

ФОТОЗВІТ

Переглядів: 434 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close