08:35
Свято Першого дзвоника «Ми – одна родина!»

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо урочистий і радісний. Кожне місто і село ранком цього дня дихає хвилюванням і радістю, розквітає дитячими посмішками.

Цей день – перше вересня. І саме 1 вересня він ясним осіннім промінчиком постукав у вікна всіх школярів, запрошуючи їх до школи. Шановні освітяни і батьки, любі школярі, сьогодні наше свято. Усі ми, від першокласника до старшокласника, відзначаємо нині початок нового навчального року.

Урочисто відзначили і ми в нашій рідній школі таке знаменне свято. Гості: Горват Маряна Михайлівна - методист управління освіти, молоді та спорту Мукачівської районної державної адміністрації  та отець Вячеслав – настоятель Свято-покровської церкви щиро привітати нашу шкільну родину зі святом Дня знань.

 Адміністрація школи привітала юних школярів І класу! Двері в Країну Знань їм відкриває їхня перша вчителька, Маряна Василівна Турянин. Талановита, творча, невтомна чарівниця дитячого настрою і святкових розваг! Вона навчить вас бачити світ в чудових, творчих, незвичних кольорох людських почуттів. Привітали і випускників 2017-2018 н.р. та їх класну керівничку Наталію Юріївну Кампов, лагідну, щиру, працьовиту, невтомну, чиє материнське серце зігрівало їх під час труднощів в шкільному житті.

Свято День знань – початок цікавого навчального року, що принесе всім учням багато нових досягнень та звершень. А вчителям – нові зустрічі з юними талановитими особистостями. Тож бажаємо всім великих успіхів у навчанні, міцної дружби, цікавих уроків та веселих перерв.

Наш спільний дім — велика Україна,

Сьогодні всіх дітей скликає на урок.

Щаслива буде хай кожнісінька дитина

І впевнено в науку робить крок!

  Прекрасна і світла у нас Батьківщина —

  Великий і спільний наш дім.

  Щоб дітьми пишалася вся Україна,

  Нам треба учитися всім!

ФОТОРЕПОРТАЖ

Переглядів: 624 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close