20:05
Таланти твої, Україно!

Мистецтво – це райдуга дитячих голосів, це промінь сонця, що пробуджує найкращі людські почуття.
Вже традиційним стало проведення районного свята конкурсу-огляду художньої самодіяльності. Його з нетерпінням очікує педагогічна громадськість, до нього старанно готуються і вчителі, і учні.
Виховання у підростаючого покоління поваги до національної культурної спадщини, виявлення та підтримка творчих здібностей талановитих дітей та молоді – ось основна мета конкурсу. З кожним роком різножанрова палітра концертних номерів набуває нових відтінків і значень, а разом з ними зростає і рівень майстерності виконавців.
Саме тому кущовий концерт конкурсу
"Таланти твої, Україно" відбувся 11 квітня 2018 року в Залужанській ЗОШ І-ІІІ ступенів, де крім господарів прийняли участь Макарівська ЗОШ І-ІІІ ст., Барбівська ЗОШ І-ІІ ст., Завидівська ЗОЩ І-ІІ ст., Пістрялівська ЗОШ І-ІІ ст., Станівська ЗОШ І-ІІІ ст..
На святі були присутні методисти управління освіти, молоді та спорту Мукачівської РДА
Тулюк Ольга Іллівна, Горват Маряна Михайлівна, Притула Людмила Олександрівна та Томинець Світлана Іванівна- вчитель музичного мистецтва Великолучківської ЗОШ І-ІІІ ст.

Увазі глядачів на святі було представлено 8 номерів: пісні, твори літературного жанру у виконанні учнів Залужанської ЗОШ І-ІІІ ст.
У номінації «Вокальне мистецтво» виступили ансамбль
"Залужанські співаночки", учні  3-4 класів під керівництвом Лучан Н.І.

Маленька солістка Паук Анастасія виконала словацьку народну пісню "А я собі невелийка".

Чарівно прозвучали пісні "Батьки мої" та "Щиро бажаю "у виконанні солістки Бізілі Марини - учениці 10 класу.

У номінації "Художнє читання" школу представили Хороброва Тетяна з авторським віршем  "Дякую мамо" та Галько Наталія, Копча Ангеліна з віршем "Великдень. Білий тиждень".

Бог дає випробування, але й дає силу з гідністю нести їх, не зламатися, навіть після найбільшого пережитого горя чинити добро і служить правді, втіленій у художньому слові, у її вічному посланні до нас. Інсценізацію української народної казки "Язиката хвеська" виконали учні 5 класу. Керівник гуртка Шутій М.Ю.

Із народної скарбниці 
Наче з чистої криниці
Дістаєм багатство й силу
Й стоколосу, ніжну милу.
Нехай нескінченною, світлою та щедрою на добро і вдачу буде ваша життєва дорога, хай повниться вона радістю й достатком.

ФОТОЗВІТ

 

 

Переглядів: 508 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close