11:19
Тиждень мистецтва

«В кожній дитині – таланту краплина» - такий девіз ми обрали для тижня образотворчого мистецтва у Залужанській ЗОШ І-ІІІ ступенів, який проходив з 15 по 19 березня 2021 року. Залучення дитини до образотворчого мистецтва створює основу естетичного виховання. А формування та розвиток естетичних здібностей, тобто сприймати світ і творити за законами краси, - це дуже важлива складова формування людських якостей. Низка заходів предметного тижня була направлена на створення зв’язку між внутрішнім світом учня та його оточенням. Основною метою було відкрити натхнення, познайомити з цікавими засобами мистецтва, поглибити знання про людей, які внесли неоціненний вклад у розвиток мистецтва, пробудити уяву та фантазію учнів, виховувати естетичний смак та патріотичні почуття. 

Проведена виставка творчих учнівських робіт до якої були залучені учні 1-7 класів. З учнями 5 класу організовано та проведено флеш-моб "Кольорові долоньки". Третій та четвертий день став справжнім відкриттям образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва. Приємно здивували учні, які прийняли активну участь у виготовленні віталної листівки у техніці "Айріс-фолдінг". Учні 7 класу спробували себе в ролі майбутніх дизайнерів одягу.  Семикласники Галько Наталія та Гелетей Ростислав долучились до конкурсу "Знавець мистецтва", а другокласники - на кращий малюнок "Весняні первоцвіти".

Нагородження переможців конкурсів та найактивніших учнів буде після карантину.

Увесь цей час ми малювали, дізнавалися щось нове про мистецтво, переглядали виставки, виражали свої емоції та творили від душі. Дякую усім тиждень проведений разом!!!! З повагою вчителі Годьмаш Г.І., Бідзіля Н.П., Югас Н.В., Герцовська М.Ю.

ФОТОЗВІТ

Переглядів: 203 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close