20:04
У Залужанській школі відзначили Всесвітній день боротьби зі СНІДом

1 грудня в Залужанській школі І-ІІІ ст. були проведені низка заходів в рамках відзначення Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом, головною метою яких було привернути увагу учнівського та педагогічного колективу до вирішення проблеми епідемії, дискримінації ВІЛ-інфікованих, толерантного ставлення до них.
Заходи розпочались із того, що кожен учень старшої школи та педагогічні працівники мали змогу прикріпити червону стрічку, як символ боротьби зі СНІДом, і висловити свою надію на майбутнє без СНІДу. У школі були розміщені  плакати та інформаційні стенди відповідної тематики.

Цікавий захід – «1 грудня – День боротьби зі СНІДом» провела шкільний психолог Гардубей Л.П. з учнями 8-9 класів. Вона донесла інформацію про ВІЛ та СНІД, про те, як саме вірус потрапляє в організм людини, про шляхи передачі ВІЛ/СНІДу, а також про умови, за яких інфекція не передається. Педагог-організатор Линько Я.В. продемонструвала відеоматеріали «Життя на повну силу», «Чи можливо вилікуватись від ВІЛ СНІД?» та презентації «Хронологія захворюваності на СНІД», «Знамениті люди, які померли від СНІДу». Класні керівники на тематичних виховних годинах наголосили на необхідності кожної людини  усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, і зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких та рідних від цієї страшної недуги, бо СНІД  може увійти практично в кожен дім, кожну сім'ю.

Вчитель Годьмаш Г.І. організувала виставку, де СНІД на малюнки "перенесли" учні 5-7 класів.

Переглядів: 265 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close