00:16
Відновлення пошкоджених частин снігозатримувачів!

Снігорізи і снігозатримувачі призначені для запобігання багатократному сходженню із скату крупних пластів снігу в період танення. Внаслідок сходження великої маси снігу із даху школи  практично були пошкоджені снігорізи і снігозатримувачі. Після їхнього пошкодження  вони вже самі представляли собою не захист, а загрозу. Проблема велика але основне що небезпечна для учнів та всього персоналу школи. Тож в.о.директор школи Мейсар С.Ф. обговорив це проблемне питання із заступником голови Мукачівської районної державної адміністрації, Олександром Богівом які скоординували всі дії та взяли ситуацію під контроль який дав відповідний результат. 10 лютого до нашої школи на  допомогу була направлена машина автопідйомник, так званна «люлька». Завгосп разом з робітником персоналу школи взялись до роботи. Системи безпеки покрівлі включають в себе безліч пристосувань і різних елементів безпеки, які обов’язково потрібно застосовувати при монтажі.
Снігозатримувачі– це обов’язкові елементи безпеки, які потрібні для того, щоб під час танення снігу пласти сходили рівномірно, а не падали. Хлопцями були також прочищені водостічні труби й профілактичний огляд місць стику.

За зимовий період частина снігу несеться вітром, а при таненні він розрізає снігорізи на невеликі частини і безпечно покидає покрівлю, стікаючи у водостічну систему і не руйнуючи при цьому її жолобів і кріплень. «Слава Богу, все вже позаду. Відновлено пошкоджені частини снігозатримувачів та інших елементів. В.о.директор школи Мейсар С.Ф висловлює подяку також п.Миколі Васильовичу Дуб який відгукнувся на прохання і без вагань організував автопідйомник.
ФОТОЗВІТ

Переглядів: 713 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close