14:35
Відзначення 100 річчя з дня народження Сухомлинського В.О.

 Із метою провадження в практику роботи школи спадщини Сухомлинського В. О. й активізації методичної роботи школи у Залужанській ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений захід до відзначення 100 - річчя від дня народження Сухомлинського В. О. Це - видатний педагог. Саме цій надзвичайній особистості присвячений медіа-анонс «Серце віддаю дітям» - позакласний захід, який підготувала та провела вчитель української мови та літератури нашої школи Вікторія Василівна Шпиньович. Глядачам було представлено презентацію про життя та творчість видатного педагога, учні розповіли заповіді Сухомлинського та показали міні-сценку з творів педагога. Члени драмгуртка "Срібний дзвіночок" донесли слухачам про те, що Василь Олександрович любив дітей і написав для них багато-багато цікавих казок: про ласкаве сонечко і м'яку зелену травичку, про працелюбних мурашок і веселого метелика, про кращі риси людини, про дітей. В його казках переважає доброта, бо сам він був доброю людиною і хотів, щоб діти, виросли добрими, чуйними, працьовитими, щоб любили тата й маму, свою рідну домівку і нашу велику прекрасну Батьківщину. В.О.Сухомлинський говорив: «Що було найголовнішим у моєму житті? Не роздумуючи, відповідаю: Любов до дітей». 
Василь Сухомлинський — автор 41 монографії і брошури, більше 600 статей, 1200 оповідань і казок. Загальний тираж його книг становить близько 4 млн екземплярів на різних мовах народів світу. 

Велику та щиру подяку висловив учням та Вікторії Василівні директор школи С.Ф.Мейсар та присутні гості Н.М.Галько, Л.М.Дорі, В.І.Перчак, М.М.Товт.

ФОТОЗВІТ

 

Переглядів: 431 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close