15:02
Відзначення Міжнародного Дня Толерантності

16 листопада 1995 року держави – члени ЮНЕСКО прийняли Декларацію принципів толерантності. У 1996 році Генеральна асамблея ООН запропонувала щорічно 16 листопада відзначати Міжнародний День толерантності.
Зараз толерантність розуміється як повага і визнання рівності, відмова від домінування та насилля, визнання прав інших на свої думки та погляди.

Отже, толерантність, перш за все, має на меті прийняття інших такими, якими вони є, і взаємодію з ними на основі згоди. Здатність поводити себе толерантно може стати особистісною рисою, а відтак – забезпечити успіх у спілкуванні.

Зрозуміти краще себе та оточуючих учням допомогла шкільний психолог Гардубей Л.П., яка провела анкетування з учнівською молоддю на тему "Наскільки я толерантний".

Як ми бачимо всі ми різні зовні, але нас об'єднує те, що всі ми всередині однакові − толерантні: здатні допомагати, розуміти, вміти домовлятися, поважати народи, любити, радіти, робити добро, і разом нам веселіше. Бережіть, цінуйте, поважайте, розумійте, любіть людей, з якими вас зводить життя.

ФОТОЗВІТ

Переглядів: 364 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close