12:16
ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР 2018

Випускний вечір — чудове, особливе свято, адже ця подія буває тільки раз у житті кожної людини. Кожен випускник, з радістю згадує ті чудові дні, коли він лише почав ходити в школу. Напевно, кожен пам'ятає і свою першу вчительку, і перше кохання і першу оцінку в щоденнику. Як же це все прекрасно!

І ось нарешті прийшов той бажаний день про яке мріє кожен школяр — випускний вечір. Це свято повинне запам'ятатися на все життя. У житті кожного учня настає момент розставання зі своїми вчителями. Останній урок в школі, останній дзвінок, і ось довгожданий випускний.

У суботу, 23 червня 2018 року, в Залужанській школі відбувся випускний вечір. Випускників привітали зі святом керівництво навчального закладу і вчителі та вручили атестати.

Випускний вечір проходив у чудово прикрашеній актовій залі школи. На шкільне свято зібрались рідні й друзі випускників, колишні учні та жителі і гості села.

Ведучі Каріна Чекан та Іван Ільтьо запросили винуватців свята, яких усі присутні зустріли гучними оплесками. Цього року навчальний заклад закінчують 18 учнів. Про кожного з випускників молодші школярі розповіли у віршованій формі. А чудовий та креативний сценарій підготувала для наших випускників заступник директора з виховної роботи Наталія Михайлівна Галько.

Першим випускників привітав директор школи Сергій Федорович Мейсар. Також до привітань долучилися заступник директора з навчально-виховної роботи Ганна Іванівна Лендєл та класний керівник Наталія Юріївна Кампов.

Після зачитання наказу про випуск учнів 11 класу, керівник навчального закладу вручив винуватцям свята атестати.

До свого випускного нинішні одинадцятикласники разом з класним керівником підійшли творчо і креативно. Саме вони були головними дійовими особами чудового спектаклю, що з'явився на публіку того вечора. Вони декламували, співали, розповідали про власне шкільне життя! А вінчав чарівне дійство захоплюючий останній шкільний вальс.

Але все колись закінчується! Як одна чарівна мить промайнули години Випускного - 2018! 

Дитинство закінчилося! "Прощавайте!" - каже школа своїм вихованцям. "Повертайтеся!" - відбивається луною у їхніх серцях!

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Переглядів: 480 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
close