18:42
Вітаємо нашу команду SECURITY SCHOOL з перемогою!

Вітаємо нашу команду SECURITY SCHOOL з перемогою в обласних змаганнях загонів юних інспекторів руху.
Сьогодні 22 квітня 2017 року в обласному центрі Закарпаття у ліцеї «Лідер» загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20 міста Ужгорода відбувся XХХХI обласний конкурс загонів юних інспекторів руху. Саме наша Залужанська ЗОШ І-ІІІ ступенів взяла активну участь в обласних змаганнях загонів юних інспекторів руху.
В обласному огляді-конкурсі взяли участь команди ЮІР загальноосвітніх навчальних закладів – переможці міських та районних конкурсів. Організатори конкурсу: Департамент освіти науки Закарпатської області Державної Адміністрації, відділ безпеки дорожнього руху Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, Управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві Департаменту патрульної поліції, а також Закарпатська обласна організація Червоного Хреста України.

Конкурс проходив у п’ять етапів:
– «Теоретичні знання Правил дорожнього руху»
– «Конкурс агітбригад ЮІР»
– «Юний регулювальник»
– «Велоестафета»
– «Юний санітар»
Саме на етапі - «Юний регулювальник» наша команда виборола І місце. Командир загону SECURITY SCHOOL Гомонай Юрій.

Найбільш цікавим з етапів конкурсу був «Конкурс агітбригад ЮІР», де кожна агітбригада в складі 10 дітей презентувала один виступ тривалістю 6 хвилин. Наша агітбригада ЮІР була спрямована на пропаганду безпечної поведінки на дорогах та на виконанні Правил дорожнього руху.
Весело пройшов етап - «Велоестафета»: Командир загону SECURITY SCHOOL Гомонай Юрій, члени команди: Шелельо Михайло, Безпятий Тарас, Данканич Едуард, Попович Олександр, Сопко Тетяна, Говат Мирослава.
А також наступним етапом був - «Юний санітар» де взяли участь: Маринець Наталія, Русин Олександр, Гарапко Владислав.
Мета кожного конкурсу залучення учнів до участі у роботі, спрямованій на запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, прищеплення поваги до професії працівника міліції, організація дозвілля дітей. Команди вправно доводили, що Правила дорожнього руху вони знають на відмінно, також при потребі визначать механізм надання домедичної допомоги постраждалим, блискуче їздять на велосипеді, а також готові розповісти про необхідності неухильного дотримання правил безпеки на дорозі своїм одноліткам нестандартно та цікаво.
Всі учасники змагання були нагородженні почесними грамотами, дипломами. Окремі загони були відзначені подарунками за найкращі результати на кожному з етапів.

     

SECURITY SCHOOL - ЗАХИСТ! БЕЗПЕКА! ВПЕВНЕНІСТЬ! НАДІЙНІСТЬ! ГАРАНТІЯ! ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ! ОХОРОНА! ЗДОРОВ’Я!
ФОТОРЕПОРТАЖ

Переглядів: 509 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close