19:02
Привітання з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Шановні мої колеги, батьки та учні!

Прийміть найщиріші вітання з Новим Роком та Різдвом Христовим! 
Зустріч Нового року - це дивовижна пора, завжди хвилююча і завжди радісна.
Нехай Новий рік увійде до Вашого життя добрим і радісним, принесе злагоду і достаток, натхнення на нові здобутки і багато яскравих моментів.
Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей та відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов'язково здійсняться. Тож щиро бажаю Вам щастя, успіхів у здійсненні задумів та міцного здоров’я на довгі роки. Нехай ці веселі й прекрасні свята принесуть у Ваш дім радість, затишок та добробут, а наступаючий рік стане для нашої держави роком миру, спокою, злагоди, процвітання та впевненості у майбутньому.
Від усієї душі зичу Вам великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч.
Нехай прийдешній 2017 рік виправдає ваші найзаповітніші надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім'ям. Бажаю, щоб у душі ніколи не згасав вогонь прагнення до справедливості і добра, життєві труднощі не збили Вас з обраного шляху, а Різдвяна зоря об’єднала всіх нас чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей, наповнила серця любов’ю, вірою і надією! Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.

Щасливого Вам Нового року та веселих Різдвяних свят!
З повагою, в.о. директора школи С.Ф.Мейсар

Переглядів: 637 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
close