20:16
Візит психологів соціальної служби для дітей, сімї та молоді

Залужанських підлітків закликали уникати депресивні групи у соцмережах. Сьогодні 11 квітня у Залужанській ЗОШ І-ІІІ ступенів про проблему насильства у сучасному світі школярам розповіли працівники Мукачівського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді а саме: директор   Мукачівського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Інна Йосипівна Туряниця та провідний спеціаліст Діана Андріївна.  Роз’яснювали згубний вплив таких спільнот на психіку молоді, а також запропонували більше спілкуватись в реальному житті та ділитись наболілим як з батьками, так і з іншими близькими людьми. 
Застерегти, аби не допустити.
В стінах нашої школи відбувся тематичний захід, покликаний в першу чергу вберегти молодь від самогубства.
Наші гості з учнями 7-11 класів обговорювали цю проблему і наголосили  дітям зрозуміти куди звертатися в разі необхідності, як реагувати їм,  якщо можливо, мають депресивні настрої, як допомогти дітям і звертали  увагу на попередження таких випадків. Підлітковий вік – це вік, коли дитина потребує яскравих, сильних емоцій… Коли життя одноманітне, тоді теж дитина може шукати чогось екстремального, цікавого. А гра «Синій кит – це такий квест», на який підсідають багато не обережної молоді.
Ідеально, щоб у родині були стосунки близькості, які б давали відчуття опори, відчуття життя, свого місця в ньому. Для формування прив'язаності і відчуття близькості потрібні дуже прості речі. Це, наприклад, просто подивитися трохи довше в очі один одному. Це трохи сповільнитися, створити сімейні ритуали, питати дітей не тільки про те, що вони "отримали в школі", а й про те, яка музика їм цікава, показувати їм, що вони бажані.

Більше матеріалів на офіційній сторінці https://www.facebook.com

ФОТОЗВІТ

 

Переглядів: 453 | Додав: Наташа | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
close